Silly Season; Florian Müller lämnar VfB för SC Freiburg

Under säsongen 20/21 lånades Florian Müller in till SC Freiburg från FSV 05 Mainz, Han skulle ersätta Mark Flekken, som var skadad och gjorde en fantastisk säsong i målet. När sedan Flekken återkom så valde VfB att köpa loss honom från Mainz till säsongen 21/22. 
Under tiden i VfB har han visat en bitvis mycket bra form, men hans svaga straffområdesdominans och utspel med fötterna har ibland varit ödesdigra, Under säsongen som var så blev han sjuk under några matcher och då klev Fabian Bredlow in som första-målvakt och släppte sedan inte ifrån sig platsen under resten av säsongen. Det var först till kvalmatcherna som "Flo" fick spela igen och då på grund av Bredlows sjukdom. 
Han var en av de bättre spelarna i kvalmatcherna och var en av de som verkligen tillsåg att VfB höll sig kvar i Bundesliga. 
Ryktena om hans fortsatta karriär i VfB har dock varit många och när SC Freiburg återigen dök upp som möjligt alternativ så gick det fort. 
Sc Freiburg skickar över 2 MEURO till VfB och han återvänder till SC Freiburg för att kämpa om en första-plats, där Noah Atubolu är spelaren som skall flyttas på. 
Tack för tiden i VfB, "Flo" och lycka till. 

TV: Stuttgart krossade Hamburg i nedflyttningskvalet
 

Magnus Falk2023-06-26 22:16:00
Author

Fler artiklar om Stuttgart