SüdSchlager väntar

SüdSchlager väntar

Normalt sett ser jag ett VfB som åker A8 till München och åker tillbaka utan poäng. 
Normalt.
Men denna gång; trots aztt Bayern går som tåget och att VfB inte riktigt har fått upp farten det är dagas för VfB att få upp farten.

Det är  20 mil mellan Stuttgart och München. Närheten syns direkt när man rullar ut frpn flygplatsen och ser A8 München/Karlsruhe. Man inser. Fel håll och det blir inget roligt. Årets upplaga av VfB inte helt övertygat, men är ändå med i den övre halvan och har belönats med inte mindre än sex tyska landslagsspelare under vägen. Sex från VfB i truppen- det har aldrig hänt.
Skrämmer mdet motståndaren? Här finns en annan ny spelare i landslaget- Kimmich. Här finns en hy tränare i Kompany som vill sätta sin prägel på laget. Här finns Neuer och Müller, Gnabry och andra. Framför allt: Ett FFC Basyern i medvind.

Vill man ha laguppställningar så finns www.kicker.com , men frågabn är om VfB denna gång  kan bortse från sina gamla spöken, åka till Allianz Arena och 
hämta tre poäng. För en gångs skull finns möjligheten, men om Kompany har löst VfB så vet han att det finns plats  i mittem att spela bollarna och då gör Kane mål,

Match imorgon

Magnus Falk2024-10-19 01:28:31
Author

Fler artiklar om Stuttgart