Lagbanner
Ange Postecoglou besviken men stolt över insatsen

Ange Postecoglou besviken men stolt över insatsen

2-3 mot Holland innebär att VM-sejouren i Brasilien endast blir tre matcher för Australien. Headcoach Ange Postecoglou var självklart besviken över förlusten men hyllade kollektivet efter match två för Socceroos i grupp B.

I förlusten mot Chile visade man upp en stark andra halvlek som sånär räckte till kvittering och en pinne. Man kom närmare i match två men inte tillräckligt för att få med sig den där poängen som behövdes för att hålla avancemangdrömmarna vid liv. Ange Postecoglou ger här sin syn på matchen mot Nederländerna:

"-Jag är självklart väldigt besviken med resultatet. Spelarna var magnifika. De tog matchen till ett världsklasslag så full cred till spelarna men jag besviken över att vi inte kunde få med oss någonting från matchen som jag tycker vi var värda", säger Ange.

Mittfältet kunde prestera på ett "lugnare sätt" i denna match då motståndaren tillät Australien ha mer boll än mot Chile. Om just mittfältsspelet säger Ange så här:

"-Jag tycker Mile Jedinak var outstanding. Bresciano hade bekymmer men gjorde så gott han kunde. Alla äldre spelare har varit fantastiska men vi har aldrig använt en missad spelare som någon ursäkt. Timmy Cahill var outstanding idag igen och ledde linjen på ett fantastiskt sätt. I sista matchen får någon annan spelare ersätta Timmy och det hoppas vi ska gå bra", säger Ange.

Joel Anderssonjoel.x.andersson@hotmail.se2014-06-18 21:44:30
Author

Fler artiklar om Australien

Kvalspel mot Syrien väntar