2016-08-23 20:45

Monaco - Villarreal
1 - 0

Förlust i märklig match

Broberg förlorade mot Gripen borta med siffrorna 0-2. En mycket märklig match där det var Broberg som hade spelet och målchanserna men Gripen gjorde målen.

GRIPEN - BROBERG 2-0 (1-0)
1-0 (40) Jonas Pettersson. 2-0 (83) Mattias Åhlen frislag

Hörnor: Gripen 7, Broberg 9
Utvisningar: Gripen 5x10, Broberg 2x10, 1x5
Publik: 1055
Domare: Team Kent Lisell


På en regnig Slättbergsbana i Trollhättan förlorade Broberg två mycket viktiga poäng i jakten på slutspelet. Matchen var mycket målsnål och slutade 2-0 till hemmalaget, trots att Broberg inte saknade chanser att avgöra.

Enligt uppgifter så gjorde Broberg på nytt en mycket bra match, men lyckades alltså inte åstadkomma ett enda mål trots att våldsamt övertag i spel och målchanser. Jag såg sjävl inte matchen och hänvisar därför till andra källor för utförligare rapporter.

Brobergs officiella hemsida
TTELA.se
Gripenredaktionen på SF
Gripens officiella hemsida

Det här var förstås en tung förlust för Broberg när viktiga poäng gick upp i rök. Det känns just nu tungt att vi bara fått med oss en poäng på de två senaste matcherna där vi presterat mycket bra bandy och mängder av målchanser men inte haft den rätta kylan i avgörande lägen.

Men den fina formen spelmässigt verkar hålla i sig och gör den det också fortsättningsvis så ska vi se till att ge Västerås en riktigt tuff fight på fredag. Vi är fortfarande kvar på slutspelsplats men intrigen tätnar kring strecket.


Anders Jansson2008-01-14 10:27:00
Author

Fler artiklar om Broberg