2019-09-21 15:00

LKS Lodz - Arka Gdynia

Bra start på kvartsfinalserien
Jonas "Bollnäsdödarn" Edling får gärna trycka dit några imorgon också!

Bra start på kvartsfinalserien

Edsbyn fick en strålande start på kvartsfinalserien mot Bollnäs när de besegra Bollnäs klart på deras egen hemmaplan med 1-7 och leder nu serien med 1-0

Det kändes som om det gick lite för enkelt på Sävstaås igårkväll. Tycker faktist Edsbyn inte behövde göra mer än en stabil insats för att enkelt köra över Bollnäs. Men samtidigt är det ju oftast det enkla spelet som oftast är det svåra men känns som om Edsbyn kan lägga i ett par växlar till om det skulle behövas. Dock ska vi vara fortsatt ödmjuka inför uppgiften för vi har inte vunnit någonting förrens vi har tre segrar och just nu har vi bara en!

Nu tror jag också att Edsbyn kommer behöva lägga i ännu en växel imorgon hemma i Dina Arena för det kommer säkerligen komma ett revanschsuget Bollnäs på besök. Det är också i mina ögon en måste match för Bollnäs, för vinner Edsbyn imorgon så måste Bollnäs vinna tre raka och det tror jag aldrig att de klarar av, speciellt då två av matcherna går på våran hemmaplan.

Hoppas på mycket folk imorgon och då även från Bollnäs även om det knorrades en del från de Bollnässupportrar jag känner om de skulle åka nu eller inte. Märkligt kan jag tycka för detta är långt ifrån avgjort även om Edsbyn förstås har skaffat sig ett riktigt bra läge!
 

Nicklas Persson2013-02-18 18:53:24
Author

Fler artiklar om Edsbyn