2019-01-05 16:00

Colchester - Notts County
3 - 3

Edsbyn på banan igen
Daniel Liw låg bakom det mesta i segern mot Sirius på Studenternas.

Edsbyn på banan igen

Efter magplasket på annandagen studsade Edsbyn tillbaka två dagar senare och vann den svåra bortamatchen mot Sirius på Studenternas med 5-4.

Såg inte själv matchen men för att citera matchens lirare Daniel Liw "märkligt hus snabbt det kan svänga" och det låter ju bara positivt för annandagen var ett enda stort mörker. Nu har vi dock lagt den matchen bakom oss och efter segern mot Sirius är vi ny serietvåa då Villa förlorade mot Bollnäs.

Daniel Liw som sagt matchens lirare och låg bakom fyra av Edsbyns fem mål och det är viktigt för Edsbyn att det fungerar för Liw för vi vet ju alla vilken oerhörd kapacitet han besitter när han är som bäst. En annan som blev lite av en hjälte var vår målvakt Henrik Karlström som förutom många vassa räddningar också limmade en straff. På just straffar har han ju haft världens bästa läromästare så kanske får han egen ramsa när motståndarna får straffar mot Edsbyn.

Nästa match är på nyårsdagen borta mot Kungälv som väl inte direkt rosat marknaden den senaste tiden och visst vore det trevligt att få börja det nya året med en ny seger!

Nicklas Persson2012-12-29 10:13:18
Author

Fler artiklar om Edsbyn