Karlström troligen borta resten utav säsongen
Tränare Liw nu utan båda sina två målvakter som han hade vid starten av säsongen.

Karlström troligen borta resten utav säsongen

Ingen har väl missat Henrik Karlströms hemska skada i gårdagens match mot VSK, nu har dommen kommit och det är vila 6-8 veckor som gäller och har inte Henke väldigt bra läkkött så är säsongen mer eller mindre över för hans del.

Tråkiga uppgifter för alla oss som håller på Edsbyn förstås för nu har vi tappat Anders Svensson till Dynamo Kazan och nu Henrik Karlström långtidsskadad. Nu kommer Edsbyn att satsa på ännu en stor målvaktstalang det vill säga blott 17 årige Erik Persson som går på bandygymnasiet i Edsbyn. Har hemskt dålig koll på honom om jag ska vara ärlig men han ska vara en extrem talang enligt sportchefen Stefan Karlsson. Men vi kan förstås inte ha några som helst krav på Erik, samtidigt har han absolut ingenting att förlora när han går in i ett av Sveriges bästa lag och mitt in i en intensiv matchperiod innan VM uppehållet och det kan ju inte vara annat än inspirerande gör Erik!

Nån backup lär vi förstås ha men hur Edsbyn tänker där vet jag inte heller men det bör visa sig de kommande dagarna.

Vill också passa på att skicka en stor eloge till VSK Bandy som idag besökte Henrik på sjukan i Västerås och överlämnade blommor, choklad och lyckönskningar, verkligen stort av VSK Bandy!

Nicklas Persson2013-01-10 19:27:19
Author

Fler artiklar om Edsbyn