Stoke gjorde vad Hull borde...

...nämligen Mål! I en match kantad av farliga målchanser för hemmalaget vann Stoke med matchens ända mål.

I matchens första minut tog Hull komandot, ett komando man skulle ha under större delar av matchen. Woodhouse och Welsh på mitten jobbade kopiöst och ska ha en stor eloge för sin insats. Hull skapade många giftiga chanser, utan att få till avsluten ordentligt.
Precis som i matchen mot Palace senast träffade man ribban under första halvlek, den här gången var det Damien Delaney som förbannade sitt oflyt.
Chris Brown, som återigen fick chansen från start, hade tillsammans med Barmby och Elliott dom gifitgaste chanserna. Men marginalerna finns för tillfälligt inte för någon av Tigeranfallarna och man märker att Craig Fagan saknas. Förhoppningsvis kan han vara tillbaka till matchen mot Luton på Lördag.

I andra halvlek hade även Luton en ribbträff efter att Sidebe fått en mycket bra träff med pannan. Hullfortsatte mata på och även om Stoke kom in mer och mer i matchen var Hull fortfarande det bättre laget. Man lyckades inte med viktigaste inom fotboll, att göra mål!
På 18 noterade målchanser, varav 10 var riktigt bra lyckades man inte få bollen över mållinjen, något som definitivt grämer anfallarna.
Luton gjorde istället, nästintill förutsägbart, matchens ända mål.

I matchens 73:e minut slog Kolar ett lågt inlägg som gick igenom straffområdets mitt utan att någon lyckades nå bollen. Istället kom Harper rusande bortom bortre stolpen. Han misslyckades med vad som absolut ser ut som ett skott, men istället blev det ett fint inlägg som Paul Gallagher enkelt kunde skjuta i nät. 0-1 Stoke.

Hull lyckades skapa ett par bra chanser för kvittering men utan resultat. Stoke tog därmed alla 3 poäng med sig hem.

Tilläggas bör att vi inte bara har otur med marginalerna i avsluten. Även domaren och därmed domsluten har gått oss imot. I första halvlek drogs Brown väldigt bryskt ner utan att domaren blåste. Var det inte innanför straffområdet var det på linjen, men efter att ha sett bilder måste jag säga att det är häpnandsväckande att domare Webster inte blåser.
Det fanns även en till situation till straff men om den låter jag vara osagt då jag själv inte sett något om den. Men på publikens reaktion kan det inte vara långt ifrån, då flertalet ropade på skandal.

Hur som helst, vi kan inte skylla resultaten på domaren och marginaler i anfallsspelet är något som får nötas in, det bara måste komma. Dags att slå Luotn på Lördag i säsongens andra nykommlingsmöte.