Förlust hemma mot Luton

Många målchanser för båda lagen men bara ett mål... Tyvärr var det inte Hull som lyckades sätta dit bollen, det blev istället en tredje förlust på raken för "The Tigers".

Matchen började något trevande och Hull tyngdes ner av att viktiga mittbacken Danny Coles, i en närkamp med Lutonspelaren Feeney, ådrog sin en skada. Coles var tvungen att bäras ut på bår och Taylor tvingades till byte redan i nionde minuten. Ersättare blev Marc Joseph.

Hull lyckades spela upp sig något och mittfältaren Stuart Green hade pga skador i laget fått chansen i startelvan och prövade Lutons målvakt Marlon Beresford med ett fint skott. Ryan France var också framme och prövade lyckan men fick inte till skottet riktigt. Nick Barmby fick senare också känna på bollen och fick till ett lågt skott på en välplacerad Beresford. Hull radade upp chanser, men målen uteblev. Inlånade Sunderland forwarden Chris Brown såg pigg ut och ville mycket, tyvärr kan inte detsamma sägas om förra säsongens skyttekung Elliott som var mer blek och intetsägande i större delen av matchen.

Stuart Green och Ryan France visade prov på fint samarbete men avsluten var sämre, Marlon Beresford rensade i Lutons mål.

I slutet av första halvlek lyckades både Hull och Luton springa offside och få sina mål bortdömda. Minuterna efter briljerade Myhill med en fin räddning när Luton's Edwards prövade ett volleyskott på mål. Steve Howard i Luton var där på returen men Myhill lyckade än en gång rensa undan.

Andra halvleken rivstartade med att Luton och dess Steve Howard fick iväg ett farligt skott i ribban. Myhill fortsatte sedan med sitt fenomenala "räddningsarbete". Det ena skottet efter det andra satte sig i Myhill's handskar. Både Edwards och Nicholls i Luton hade fina chanser men Hullmålvakten satte stopp.

Firma Green och France var igång igen men Beresford stog i vägen för France's avslut.

Anfallet såg lite tamt ut hos Hull och Taylor bestämde sig för att byta ut Barmby mot Craig Fagan.

Något, under matchen, anonyme Stuart Elliott drar iväg ett rejält bicycletaskott på ett ganska långt avstånd från mål. Publiken vaknade, möjligen en snygg grej tyckte många av de runt 19,000 åskådarna på KC Stadium, men aningen onödigt då avståndet till mål var allt för långt för eventuell utdelning.

Marc Joseph drar på sig en varning efter en närkamp med Feeney i Luton. Gult kort och frispark. Myhill räddar skott från Luton's Chris Coyne.

Byte: Ben Burgess kommer in och Chris Brown går ut.

Myhill är än en gång het i målet och räddar på nytt, denna gången en nick från Chris Coyne.

När endast några få minuter återstår av matchen räddar Myhill skott från Luton's Morgan, men när Steve Howard tar returen är Myhill chanslös och Luton trycker dit det segrande målet 0-1.

En ihopbiten Peter Taylor lämnade KC Stadium efter matchen, klart missnöjd över förlusten och betänksam kring alla skador som nu bara verkar bli fler och fler.