Hull-Millwall 1-1

Ben Burgess lämnade bänken till den andra halvleken och kunde rädda en poäng åt The Tigers.

Millwall, som fått ordentlig fart efter en fruktansvärd säsongsstart, började bäst och var nära att ta ledningen redan i den 12 minuten då Carl Asaba fick bollen mot mål efter Millwallhörna. Endast Curtis Woodhouse kunde rädda på mållinjen.

Millwallveteranen Don Hutchison var också otroligt nära att ge bortalaget ledningen, men hans volleyskott strax utanför straffområdet smet precis utanför Myhills stolpe. Centimeter ifrån.

Hull's bästa chans i första halvlek hade Nick Barmby men hans avslut i form av en halvlobb gick dessvärre precis över.

Millwall hade dem flesta chanserna och var nära återigen precis innan pausvila. Ett missförstånd mellan Delaney och Myhill gav Asaba en halvchans. Avslutet gick dock utanför vilket betydde 0-0 i halvlek.

Taylor valde att göra sitt första byte redan i paus. Elliott ut och in istället med Ben Burgess.

Millwall tog ledningen i den 61:a minuten då ett slappt Cityförsvar återigen blivit för avvaktande. Efter ett snabbt inkast hittade man Dunne med ett inlägg, Myhill gjorde en bra räddning men var chanslös då returen slogs in av Carl Asaba från bara nån meter. 0-1 till Millwall.

Efter målet valde Peter Taylor att göra återstående byten. Lynch byttes ut och ersattes av France. Även Chris Brown fick lämna till förmån av Fagan.

Hull visade riktig krigarinställning och till slut gav det resultat.
Woodhouse spelade ut bollen till Dawson som tog ett kliv innan han slog ett långt inlägg in mot mitten. Ben Burgess mötte bollen perfekt och nickade bollen i mål från straffområdets början. En riktig kalasträff från Burgess panna. 1-1!

Hull fortsatte jaga efter ännu ett mål men det var Millwall som var närmast. Jermaine Wright befann sig helt ensam med Myhill framför mål men lyckades inte mwed avslutet som träffade Boaz i mål. 1-1 stod sig matchen ut och får ses som rättvist.