Southampton-Hull 1-1

Saints fortsätter spela oavgjort, vilket i sin tur gjorde att Hull tog en stark poäng borta på St.Marys.

Ungefär 2,000 Hullfans reste de många milen ner till matchen mot förre detta Premier Leagueklubben Southampton.

Southampton som specialiserat sig på att spela oavgjort förväntade sig troligen att Hull City skulle backa hem och försvara 0-0 resultatet. Peter Taylor valde istället att fortsätta spela sitt eget spel och inte tänka så mycket på motståndet, vilket ledde till att matchen på många sätt blev underhållande och svängig.

Southampton var det bättre laget och skapade dem bästa chanserna. Man var när vid ett per tillfällen men bollen smet antingen tätt över eller tätt utanför. Vid övriga tillfällen lyckades man inte riktigt med avsluten, avslut Myhill inte hade några problem med.

Precis innan halvtid fick Saints en hörna. En hörna som nickades bort av Cityförsvarare, men inte bättre än att bollen letade sig ut till Matt Oakley som tog imot och drog till. Oakley fick en kalasträff och bollen letade sig, otagbart, in i Myhills vänstra kryss. 1-0 till hemmalaget.

Hull fortsatte försöka spela sitt eget spel i andra halvlek, utan att egentligen få till några riktigt farliga avslut.

Kevin Ellison som fått sparsamt med speltid kom in istället för Chris Brown i den 63:e minuten. Ellison skulle visa sig vara rätt person att ge Hull en efterlängtad kvittering.
I den 79:e minuten gjorde Boaz Myhill en lång utspark som togs om hand av Fagan. Fagan släppte bollen till Ellison som kom löpande på den vänstra kanten. Kevin Ellison hade egentligen inte mycket till vinkel men drog på ett riktigt bra skott som letade sig upp i krysset. Hull hade nu 1-1, vilket också blev slutresultatet.