Hull - Watford 1-2

Nick Barmby tog Hull i ledning tidigt, men Watford svarade snabbt och tryckte in 1-1. Mycket hände i matchen och 2-2 var ett resultat som Hull MINST skulle haft.

18.444 personer hade tagit sig till KC Stadium för att bevittna mötet mellan Hull och Watford.
Peter Taylor var extra laddad, eftersom han tidigare varit manager för Watford.

Hull's startelva:

Myhill; Lynch(71'), Collins, Cort, Delaney; Welsh, Woodhouse, Ellison (46'), Barmby; Green, Brown(46').
Bänken: Duke, Joseph, France(71'), Fagan(46'), Burgess(46').

Det började bra för Hull då man redan i den 6e minuten tog ledningen genom Nick Barmby.
Kombination Ellison - Green passade fram den gamla hjälten Nick Barmby som med ett mäktigt högerskott tryckte in 1-0 för Tigrarna. KC kokade denna kyliga höstdag.

Det dröjde dock inte länge innan gästerna, genom kaptenen Gavin Mahon kunde nicka in 1-1 på en hörna som slogs av Ashley Young. Detta hände bara 2 minuter senare.

15 minuter senare var Hull åter igen när att ta ledningen när Curtis Woodhouse sköt en krutsalva mot mål, men Watfords målvak Ben Foster kunde precis tippa skottet över ribban.
Watford tryckte på lite och var ytterst när att näta då Anthony McNamee serverade Spring framför Myhill. Springs skott tog i Myhills vänstra stolpe och 1-1 stod i sig.

Denna Spring skulle dock tyvärr få komma med i målprotokollet.
I minut 44' fick Watford inkast som de utnyttjade bra. Ett långt inkasst in i Hull's straffområde, en liten vrikning av Marlon King och vips så stod Spring fri med Boaz Myhill igen. Han gjorde tyvärr inget misstag och dundrade upp bollen i nättaket. 1-2.

Andra halvlek.

Fagan in för Ellison och Burgess in för Brown.
Hull tryckte på bra och ville verkligen ha 2-2 snabbt. Nyss inbytte Craig Fagan serverade ,med en perfekt pass, Nick Barmby som i sin tur spelade fri Stuart Green. Men Green kunde inte förvalta bollen väl och sköt mitt i bröstet på Watfords keeper.

Stuart Green skulle också få en rejäl chans i den 72a minuten, då han fick äran att ta en straff.
Clarke Carlis tryckte ner John Welsh i straffområdet och domaren (L.Mason) pekade på straffpunkten.
Green kliver fram ... publiken jublar ... Green tar sats ... skjuter ... högt över ribban!
Hur kunde du?! Detta ypperligga tillfälle. *suck*

Sista chansen föll öckså till Hull och till Nick Barmby. Barmby trycker på och skjuter ett stenhårt skott utanför Watfords straffområde, men igen, mitt på målvakten.
Watford försvarar sig bra och Mason blåser i pipan.
Matchen slutar 1-2 till gästerna och Hull blickar längre och längre ner i tabellen.