1-0 Booth (str)
2-0 Cade

Publik: 604

QPR: 1.Sean Thomas, 2.Aaron Goode, 3.Matt Hislop, 4.Armel Tchakounte, 5.Jon Munday, 6.Ian Evatt, 7.Tommy Doherty, 8.Stefan Bailey, 9.Stefan Moore, 10.Shabazz Baidoo, 11.Scott Donnelly. Använda avbytare: 12.Phil Cousins, 13.Provspelare (mv) 14.Andy Howell, 15.Ray Jones 16.Ramone Rose

Rangers reservlag svarade för en blek insats och Tommy Doherty blev utvisad när man på tisdagkvällen föll med 2-0 borta mot Lewes, nykomlingar i Conference South (nivån närmast under Nationwide Conference).

Diverse inofficiella rapporter säger att den enda QPR-spelare som visade något positivt var Scott Donnelly. Lewes första mål kom i slutet på den första halvleken på en straff som var mycket hårt dömd. I tumultet efter domslutet fick Tommy Doherty sitt andra gula kort och QPR fick spela med tio man i hela andra halvlek då Cade kunde avgöra efter stt bra avslut från en dålig vinkel.

Hemmalaget hade ett par chanser till att utöka sin ledning och den inställning reservlaget visade under tiden A-truppen var i Italien var som bortblåst.

Noterbart från matchen är att förre QPR-backen Lewis Hamilton återfanns i Lewes laguppställning. Huruvida han provspelar eller har skrivit på är dock oklart.

1-0 Goode
2-0 Rose
3-0 Smart
4-0 Smart

QPR: Provspelare - Coyne, Goode, O'Brien, Brown (Howell) - O'Connell, Cousins, Smart, Provspelare (Moyles) - Maguire, Rose.

Juniorlaget vann i lördags en träningsmatch på Harlington mot Farnborough med klara 4-0. Gästerna började optimistiskt och hade ett par farligheter innan QPR efter tio minuter tog över matchen.

Matchens första mål kom efter tjugo minuter då mittbacken Aaron Goode nickade in Danny Maguires frispark från nära håll.

QPR fortsatte att dominera i den andra halvleken och Ramone Rose gjorde fri med målvakten 2-0 efter att ha blivit framspelad av Phil Cousins.

Innermittfältaren Harry Smart var siste man på bollen och ökade till 3-0 efter att en rad passningar öppnat gästernas försvar.

Smart noterade sig för sitt andra mål när han nådde före bortalagets målvakt på ett inlägg. Nicken tog i ribban och Smart var först på returen.

En bra seger för juniorerna som inleder sitt seriespel borta mot Brentford den 12 augusti.