QPR U18-Brentford U18 2-0

Juniorerna upp i serieledning.

Dessutom: Ricky Sappleton lämnar QPR?
Nytt datum för reservlagsmatch.

Joe Gallens juniorlag tog på lördagen över serieledningen i Puma Youth Alliance South East Conference då man hemmabesegrade Brentford med 2-0 samtidigt som ledarna Colchesters match blev inställd.

Rangers dominerade tillställningen på ett blåsigt Harlington redan från början och kunde ta ledningen med 1-0 då Chris Arthur på volley slog in ett inlägg från Romone Rose.

Vinden tilltog i styrka efter halva den första halvleken och det blev inte mycket till spel, men Rangers hade kontroll på matchen och Brentford hade bara en målchans innan halvtidsvilan.

Joe Gallen gjorde två byten i paus. Keiron St. Aimee forsatte sin comeback då han ersatte James Folkes i anfallet medan mittbacken Josh Ford lämnade väg för engelske U16-landslagsmannen Dean Perrett. Perrett intog sin vanliga plats på innemittfältet medan Billy Coyne flyttades ner som högerback och Aaron Goode tog klivet och spelade mittback i den andra halvleken.

Rangers hade kontroll på spelet även i den andra halvleken, men det skulle dröja tills dryga fem minuter före slutsignalen innan avgörandet föll. Arthur tog sig förbi sin back och passade in bollen till Danny Maguire som i sin tur höll undan sin bevakning och spelade tillbaka bollen till Arthur som kunde slå bollen i tomt mål.

Rangers bevakade sedan sin ledning matchen ut och kunde inkassera en rättvis seger.

Mål:
QPR:
Chris Arthur (10, 84)

QPR: Reece Crowther - Aaron Goode, Josh Ford (Dean Parrett 46), Andrew Howell, Lee Brown - Romone Rose, Billy Coyne, Matt O'Brien, Chris Arthur - James Folkes(Keiron St.Aimee 46), Danny Maguire. Ej använd avbytare: Michael Wright

Övriga nyheter från ungdomssidan denna vecka var att U16 rättvist delade på poängen efter 1-1 mot Portsmouth i en match där lagen dominerade en halvlek vardera. Dessutom skrivs det på supporterforum att QPR har sagt upp kontraktet med anfallaren Ricky Sappleton. Målfarlige Sappleton gjorde många mål, men hans attityd sägs ha varit den avgörande faktorn att inte behålla lärlingen.

Reservlagets match mot Bournemouth, som skulle spelats i tisdags men sköts upp på grund av att planen på Loftus Road var vattensjuk, kommer att spelas tisdagen den 17 april med avspark 20.00 CET.