Cupmatchen inställd

Dessutom: Cypriotisk landslagsman provtränar med QPR.

Tisdagens omspel i FA cupens tredje omgång mellan Luton och QPR ställdes in en och en halv timme innan avspark då domare Tanner ansåg att den vattensjuka planen inte var spelduglig. Matchen kommer nu att spelas nästa tisdag och vinnaren möter Blackburn hemma följande lördag.

För Rangers del innebär det att Lee Cook, som skulle varit avstängd mot Luton, är avstängd mot Southampton på lördag, men är spelklar igen mot Luton - förutsatt att matchen mot Southampton spelas.

Källa: www.qpr.co.uk

* * *

Cypriotiske landslagsyttern Stathis Aloneftis är på provspel med QPR under veckan. Aloneftis är vänsterytter och spelar för tillfället med grekiska ligaklubben Larisa. Då det återstår ett halvår på kontraktet med Larisa kommer en övergångssumma att finnas och Sky tippar på runt 100 000 pund.

Vidare meddelas att Egutu Oliseh, som släpptes från QPR i förra veckan har skrivit ett kontrakt på ett och ett halvt år med franska Montpellier. Oliseh blir inte ensam i Montpellier om att ha spelat i QPR. Förra veckan värvades Gino Padula till klubben efter att ha lämnat Nottingham Forest.

Källa: www.sky.co.uk

Simon Ståål2007-01-16 22:29:00
Author

Fler artiklar om QPR