Bircham tillbaka i reservlaget i kväll

Mittfältaren är skadefri och jobbar för nytt kontrakt.

För andra veckan i rad ställs QPRs reserver i kväll mot Bournemouth. Då lagen möttes på Loftus Road i tisdags vann QPR komfortabelt med 3-1 mot ett ungt motståndarlag.

Även denna gång kommer Bournemouth till spel med ett ungt lag, men har denna gången tagit med ett par äldre spelare. Senast ställde man upp med ett juniorlag samt en 20-åring på non-contract. Denna gången har man tagit med två spelare ur seniortruppen. Den ena är mittfältaren Michael Standing som spelade ett par reservlagsmatcher för QPR tidigare i år.

I QPR är alltså Marc Bircham tillbaka efter att ha missat de tre senaste månderna på grund av en ryggskada. Även lördagens oanvända avbytare Jake Cole, Mauro Milanese och Stefan Bailey spelar. Stefan Moore, Shabazz Baidoo och Ray Jones får chansen att visa att de är värda en chans till i ligan under de två sista matcherna medan Rohan Ricketts får matchträning mot Bournemouth och hoppas få spela mot Stoke i säsongsavslutningen. Ricketts är på lån från Wolves och får inte spela mot sin egen klibb på lördag. I övrigt består laget, som i kväll coachas av Joe Gallen, av spelare från juniortruppen.

Matchen spelas på Bournemouth stadion Dean Court och börjar klockan 20 svensk tid.

Preliminära laguppställningar:

Bournemouth: Pryce, Queree, Hart, Sampson, Haverson, Ayres, Standing, Sainsbury, Owens, McQuoid, Torre.
Avbytare: Preston, Newton, Hutchings, Davidson, Cooper.

QPR: Cole, Goode, Howell, Bailey, Shimmin, Milanese, Baidoo, Bircham, Jones, Moore, Ricketts.
Avbytare: St Aimie, Goodchild (mv), Coyne, Arthur, O'Brien

Källor: www.afbc.co.uk samt www.qpr.co.uk

Simon Ståål2007-04-24 17:53:00
Author

Fler artiklar om QPR