Mick Harford ny assistent i QPR

Dessutom: Bud på Lee Cook förkastat.

QPRs officiella hemsida presenterade i dag Mick Harford som ny assisterande manager. Harford kommer närmast från samma tjänst i Colchester.

Under sin aktiva karriär var den i dag 48-ågige Harford anfallare och hann under en 21 säsonger lång karriär med att spela för tio ligaklubbar innan han 39 år gammal lade skorna på hyllan 1998. Under karriären blev det 233 mål på 707 matcher i liga och cupspel. Klubbarna som Harford spelade för var i tur och ordning Lincoln, Newcastle, Bristol City, Birmingham, Luton (vid två tillfällen), Derby, Chelsea, Sunderland, Coventry och Wimbledon.

Efter den aktiva karriären ingick Harford i Joe Kinnears stab i Wimbledon och när Kinnear tog över Luton följde Harford med dit. Då Mike Newell tog över Luton 2002 fick Harford rollen som Director of Football innan han ännu en gång tog jobb som assistent till Joe Kinnear, denna gången i Nottingham, där han efter att Kinnear fick sparken i december 2004 var tillfälling manager i en månad. 

Nästa jobb var som assistent i Swindon. Ett jobb som bara varade i ett par månader innan Harford tog över som manager i Rotherham i april 2005. Efter bara åtta månader som manager fick han dock lämna jobbet och spenderade ett år som coach för Millwalls anfallare. 

Nästa arbetsgivare blev under sommaren 2006 Colchester där manager Geraint Williams och Harford lyckades bra.

Någonting hos QPR fick dock Harford att välja QPR och förhoppningsvis kommer han att hjälpa John Gregory med att skapa ett slagkraftigt QPR-lag under den kommande säsongen.

Källa: www.qpr.co.uk

---

QPR meddelar i dag att man tackat nej till ett bud på Lee Cook från Fulham. Hur mycket Fulham bjudit framgår inte, men ordförande Gianni Paladini står på sig och säger att Cook inte är till salu om inte priset är väligt rätt.

Cook kvar i QPR alltså. Frågan är bara hur länge man kan stå emot Premier League-lagens anbud.

Källa: www.qpr.co.uk

Simon Ståål2007-06-21 20:25:00
Author

Fler artiklar om QPR