Blandade notiser från W12

Den senaste veckan har det mesta handlat om Lee Cook vara eller icke vara i QPR, men det har även hänt lite annat i W12.

Spekulationerna om Lee Cooks framtid har knappast kunna undgå någon som följer QPR. Det har varit nya turer och "rapporter från säkra källor" dagligen och dessa tas inte med i notiserna nedan.

11 juli

QPR möter Crawley Town i en träningsmatch på Harlington och vinner med 3-2. Dermot Gallagher dömde matchen som var uppdelad i fyra perioder - två halvtimmes och två femton minuters. Crawley tog ledningen två gånger men QPR kvitterade bägge gångerna och kunde sedan avgöra matchen fem minuter före slutsignalen.

Bägge lagen använde många spelare och Crawleys officiella hemsida nämner att Zesh Rehman, Dexter Blackstock och Gareth Ainsworth medan en bild från matchen bekräftar att Adam Bolder och junioren Matt O'Brien var med.

13 juli

Derbys manager Billy Davies säger enligt EatSleepSport att han gärna ser att Lee Camp stannar i Derby och utmanar Stephen Bywater om platsen mellan stolparna. Det har tidigare spekulerats i att Derbys värvning av Prestons unge målvakt Ben Hinchcliffe skulle innbära att Camp skulle vara fri att gå till QPR för rätt pris.

15 juli

Skysports internetupplaga meddelar att holländske målvakten Beau Molenaar tränar med QPR. Molenaar är 22 år gammal och har spelat U21-landskamper för Holland. Senaste klubb var AZ Alkmaar, men föregående säsong spenderades med framgång på lån hos FC Omniworld i den inhemska andraligan.

QPR spelar sin första officiella träningsmatch för säsongen och förlorar med 1-5 hemma mot Celtic. Stora siffror kanske, men detta var Celtics fjärde träningsmatch för säsongen. John Gregory matchar 21 spelare i matchen. Bland annat spelar före detta QPR-junioren Justin Cochrane,senaste i Rotherham, de sista tjugo minuterna. Det meddelas senare att Cochrane tränat med QPR de senaste dagarna, men han kommer inte att erbjudas något kontrakt.

En utförligare rapport från matchen kommer senare i veckan.

16 juli

Diverse medier meddelar att Chelseas Ben Sahar valt att spendera hösten på lån hos QPR. Även Charlton var intresserade av den 17-årige anfallaren/yttermittfälarens tjänster.

17 juli

Daily Mail skriver att QPR är på väg att låna in Phil Ifil från Tottenham. Ifil är ytterback och är tänkt att fungera som backup till Marcus Bignot och Chris Barker.

18 juli

Före detta QPR spelaren Kevin Gallen levde upp till sitt rykte och gjorde mål när hans nya klubb MK Dons vann över Chelseas reserver med 4-3. Chelseas A-trupp är i USA på turné, men varken Ben Sahar, Michael Mancienne eller Jimmy Smith finns med där utan spelade en halvlek mot MK Dons.

QPR möter Barnets förstauppställing i en stängd träningsmatch på Harlington och förlorar med 1-2 efter att ha haft ledningen med 1-0.

Hoppet om att få Lee Camp till Loftus Road ökar igen då Derby sägs vara ute efter Ipswich målvakt Lewis Price. Price vill bort från Portman Road efter att Ipswich värvat Neil Alexander, senast i Cardiff, för att konkurrera om platsen som förstemålvakt med Price och Shane Supple. Priset på Price verkar ligga på ungefär samma nivå som QPR sägs få betala för Camp.