QPR lånar Mancienne hela säsongen

Backlinjen kompletteras ytterligare

QPRs officiella hemsida meddelar att man kommit överens med Chelsea om att låna 19-årige backen Michael Mancienne under hela den kommande säsongen.

Mancienne spenderade sju månader på Loftus Road förra säsongen och imponerade stort, både på sin ordinarie position som mittback och som högerback. Från QPR-håll klargjordes det tydligt redan i april att man hoppades få låna den U-landslagsmeriterade spelaren även under 07/08. Mancienne berättade även för undertecknad efter säsongsavslutningen mot Stoke att han hoppades få spela för QPR även efter sommaren.

Under sommaren har även Watford och Wolves anmält sitt intresse för att låna Mancienne, som till slut valde QPR. Extra positivt är att han redan nu är klar för hela säsongen då det spekulerats i att Chelsea till att börja med bara ville låna ut spelare fram till och med december då man kommer att ha en del spelare borta under januari då African Cup of Nations avgörs. Exempelvis har Jimmy Smith, som QPR lånade förra säsongen, lånats ut till Norwich fram till och med december.

Mancienne har tilldelats tröja nummer 6 och är alltså klar. Nu väntar vi bara på en mittfältare och en målvakt.

Källa: www.qpr.co.uk

Simon Ståål2007-07-20 15:02:00
Author

Fler artiklar om QPR