Blandade resultat för U-laget
Ungdomslagen får nyttig erfarenhet i Tyskland.

Vinst mot Kaiserslautern, men Bayern blev för svåra.

Efter en komfortabel 1-0 seger mot Kaiserslautern i lördags blev tyska topplaget Bayern Münchens juniorer för tuffa för QPRs dito som på tisdagen föll med 2-5.

Kaiserslautern U18 - QPR U18 0-1 (0-1)

0-1 Maguire (40)

Lördagens match mot Kaiserslautern vanns förvisso bara med uddamålet men det var QPR som förde matchen och anfallaren James Folkes testade hemmamålvakten innan yttern Chris Arhturs skott, efter bra förarbete av Cyrus Sylvan-Vanterpool, rensades bort på mållinjen.

Romone Rose nickade över efter en halvtimmes spel innan QPR kunde ta ledningen fem minuter före paus. Folkes drogs ner precis utanför straffområdet och Danny Maguires frispark ändrade riktning på en hemmaförsvarare och gick i mål.

QPR dominerade även den andra halvlekn och Rose testade den duktige hemmakeepern igen mitt i den andra halvleken, medan Andrew Howell styrde försvaret på ett bra sätt.

Inhopparen Josh Gardner hade chansen att avgöra matchen definitivt på tilläggstid, men 1-0 stod sig matchen ut.

QPR: 1.Goodchild - 2.Coyne, 5.Forde (Myers), 6.Howell, 3.Brown - 7.Sylvan-Vanterpool, 4.O'Brien, 8.Maguire, 11.Arthur - 9.Folkes (Gardner), 10.Rose. Ej använd avbytare: Wright

5-2 Simari (51)

Hemmalaget började piggt och efter dryga fem minuters spel kunde anfallaren Rohracker slå in dagens första mål på volley efter en kontring.

Bara fem minuter senare var den ett anfall på Bayerns högerkant som låg bakom 2-0 då Kurli från nära håll kunde forcera in bollen i mål.

QPR jobbade sig in i matchen och Cyrus Sylvan-Vanterpool testade hemmamålvakten efter drygt 25 minuters spel och efter en knapp halvtimme kunde man reducera efter att Myers nickat in en hörna slagen av Maguire.

Bayern slog tillbaka direkt genom Rohracker som skar in från vänster och sköt välplacerat förbi en chanslös Chris Goodchild i QPR-målet.

Lagen fortsatte att testa varandra och ett par minter innan halvtid kunde Kurli utöka hemmalagets ledning till 4-1 innan ett inlägg från Rose ändrade riktning på en hemmaförsvarare och gick i mål.

Fem minuter efter halvtids vilan punkterade Bayern matchen då Simari från nära håll kunde peta in matchens sjunde mål

Bayern hade ytterligare en chans att öka på sin ledning då man fick straff efter att Howell dragit omkull Rohracker. Bopps straff räddades av Goodchild och under återstoden av matchen kunde QPRs försvar stå emot Bayern och man hade även en chans till reducering på slutet då Maguire hade ett skott i ribbans underkant.

QPR: 1.Goodchild - 2.Coyne, 5.Myers (Forde), 6.Howell, 3.Brown (Wright) - 7.Sylvan-Vanterpool (Folkes),  4.O'Brien (Waller),  8.Maguire, 11.Arthur (Gardner) -9.German, 10.Rose.

Även U16 förlorade sin match mot det tyska storlaget. Siffrorna här blev 2-4. Noterbart är att U16 helt plötsligt tränas av en kille vid namn Garry Spain och inte av Steve Gallen.

Tysklandslägret avslutas på fredag då de bägge QPR-lagen tar sig an Rot-Weiss Essen.