3 nya spelare till QPR!

Klart med ny förstemålvakt plus två ytterligare vassa namn.

Rena rama ketchupeffekten i W12 under fredagen då Rangers inom 24 timmar presenterade inte mindre än tre nya spelare. De tre är:

Lee Camp
22-årige Camp var i klubben tidigare men är nu definitivt en Ranger genom att han under fredagen kritade på ett 3-årskontrakt med QPR. Camp har spelat i det engelska U21-landslaget och gjorde ett mycket gott intryck då han förra gången var på Loftus Road. Övergångssuman är 300.000 pund. 

Simon Walton
Den 19-årige mittfältaren kommer härnäst från Charlton och har tillbringat några sejourer som utlånad i andra klubbar under den gångna säsongen. Nu har han, precis som Camp, skrivit på ett 3-årskontrakt, övergångssumman blir 200.000 pund. 

Ben Sahar
Den 17-årige israelen tillhör Chelsea men har bara fått göra sporadiska inhopp hos CFC, därför anser José Mourinho det är bäst att låna ut den unge anfallaren till QPR där han återförenas med Michael Mancienne. Sahar anses vara en mycket lovande spelare och det blir spännande att följa honom i Rangers tröja. 

Det känns riktigt positivt med dessa värvningar, och speciellt att QPR väljer att knyta till sig unga spelare med framtidspotential istället för överåriga lirare med karriärens topp bakom sig. Trots förlusten av Lee Cook så ser det nu ut som om vi har en knippe mycket spännande spelare på pluskontot, återstår att se om det räcker för att ta oss till säker mark i The Championship i år!


Fredrik Montgomery2007-07-28 12:29:00
Author

Fler artiklar om QPR