Träningsmatch i kväll

Dessutom:
Paladini försvarar rykten.
Tröjosponsor utökar.

QPR möter i kväll Ryman Leauge-laget Harrow Borough i en träningsmatch. Meningen var att QPR skulle ha mött Shrewsbury, men då dessa i stället fick erbjudande om att möta Manchester City i stället så ställdes matchen mot QPR snabbt in.

Harrow tränas av Dave Howell, som är QPR-fan sedan tidigt 60-tal. Karriären inleddes i Fulham innan Howell fortsatte som deltidsproffs i Harrow, Enfield och senare som heltidsproffs igen under Barry Fry i Barnet, Southend och Birmingham. Under tiden i Birmingham och Southend var han även coach och efter att han slutat spela återvände han till Harrow som assisterande manager innan han i februari 2004 tog över som manager.

Lite andra QPR-kopplingar finns också då Les Ferdinands son Aaron under förra säsongen återfanns i klubben. Tyvärr drabbades han av en del skador och är nu på väg till en annan klubb.

Före detta QPR-spelaren (och maskoten?) Richard Pacquette tränade i början av juli med Harrow, men kommer att inleda säsongen med Havant and Waterlooville.

Det namnet man mest uppmärksammar på Harrows hemsida är Steve Claridge, som kominerar jobbet som expertkommentator med spel i klubben. Huruvida Claridge spelar mot QPR är inte klart, men då man närmar sig ligapremiär så får vi troligen se starkast tänkbara lag.

Harrow slog för ett par veckor sedan Brenford i en träningsmatch med 1-0. Då användes så gott som hela truppen och målet gjordes av publikfavoriten Albert Adomah. 19-årige Adomah beskrivs som en teknisk spelare och QPR-fansen uppmanas att se upp med honom.

När det gäller träningsmatcher går det aldrig att tippa vilka som kommer att spela. Med match mot Fulham på fredag så misstänker jag att de spelare som inte är tänkta att starta då kommer att spela i kväll.

Jake Cole och möjligen även Sean Thomas kommer troligen att vakta målet, medan backarna Marcus Bignot, Zesh Rehman, Dominic Shimmin, Aaron Goode, Andrew Howell och Pat Kanyuka kan vara aktuella för spel. Kanyuka har missat större delen av försäsongen på grund av skada och det återstår att se om han är spelklar ännu.

På mittfältet förväntas Nick Ward få chansen tillsammans med ungdomarna Stefan Bailey, Keiron St. Aimie, Chris Arthur. Även provspelaren från Chelsea - James Simmonds, samt ungdomarna Danny Maguire och Romone Rose kan vara aktuella. De två sistnämnda kan även bli aktuella som forwards, även om A-truppens anfallare behöver matchträning.

Matchen börjar 20:45 svensk tid.

Källor: www.rivals.net och www.harrowboro.com

---

I en intervju med BBC London i går kväll försvarade QPRs ordförande Gianni Paladini de senaste ryktena om obetalda lån och transferembargo. Han ville dock inte säga för mycket om det påstådda övertagandet av klubben, men skall muntligen vara överens med en investerare. Investeraren är inte förre ägaren Bill Power, som dock är välkommen som styrelseledamot efter att han rett ut sina affärer i Swindon. Av intervjun framgick även att Paladini ämnar fortsätta som ordförande i QPR efter ett eventuellt övertagande.

---

QPRs officiella hemsida meddelar i dag att klubben förlängt sponsoravtalet med Sellotape i ytterligare två år. Sellotapes logga kommer att fortsätta att finnas under sifforna på matchtröjornas rygg, och man utökar även samarbetet till att gälla läktaren på School End. Välkomna pengar för QPR även om ledande forumbesökare på såväl svenska som engelska forum skarpt ogillar att loggan finns på matchtröjorna.

Källa: www.qpr.co.uk  

Simon Ståål2007-07-31 13:35:00
Author

Fler artiklar om QPR