Reading-QPR 1-0 (1-0)
Bobby Convey (bilden) gjorde matchens enda mål efter 25 minuters spel då Reading vann över QPR i en träningsmatch på tisdagen.

Danny Cullip tillbaka i spel efter skada.

Förutom de fyra officiella träningsmatcher QPR har spelat i år kommer nu rapporter om en tredje som inte nämnts på den officiella hemsidan. Rangers mötte i dag Reading på "Fusk-Hoops" träningsanläggning föll med ett mål mot noll.

Reading kom till spel med en stark elva och bland annat spelade nyförvärvet Emerse Fae sin första match för hemmalaget. QPRs laguppställning är inte känd, men Readings hemsida nämner att Marcus Bignot, Danny Nardiello, Marc Nygaard och Danny Cullip. Bilder från matchen visar även att Jake Cole stod i mål och att Ray Jones, Stefan Bailey och Michael Mancienne också spelade någon del av matchen.

Reading dominerade matchen från början och skapade en handfull chanser innan Bobby Convey efter 25 minuter kunde skruva in en frispark. Cole fick en hand på bollen, men kunde inte stoppa den från att gå över mållinjen.

Reading fortsatte att dominera och hade en bra chans efter att Cole tappat en hörna. QPR-försvaret kunde blockera skottet och lyckades freda målet. Rangers bästa chanser var ett skott rakt på Hahneman i Readingmålet och en frispark som gick över.

Andra halvlek dominerades även den av Reading innan QPR i mitten av halvleken började ha mer bollinnehav. Reading hade de flesta chanserna, men Cole stod för ett par bra ingripanden. Några fler mål blev det inte i matchen som alltså slutade 1-0.

Att Danny Cullip var tillbaka i spel är naturligtvis bra nyheter för QPR då Damion Stewart stundtals såg vilsen ut i matchen mot Fulham. Cullip är förstaval som mittback och frågan är om John Greogry väljer Stewart eller Mancienne som den andra mittbacken?