QPR U18-Luton U18 1-1 (0-1)
Juniorlaget spelade 1-1 mot Luton och har fyra poäng efter de två inledande matcherna.

Oavgjort i första hemmamatchen.

Efter vinst borta mot Peterborough i premiären två veckor tidigare spelade juniorlaget oavgjort hemma mot Luton.

Matchen på Harlington föregicks av en tyst minut för Ray Jones innan Steve Brown skickade ut sitt lag i den nya 4-3-3-formationen som han har för avsikt att praktisera under säsongen.

Startelvan bestod av tio spelare som fanns med i truppen under föregående säsong samt ett nyförvärv, backen Ed Harris. Harris spelade mittback tillsammans med Josh Ford framför Chris Goodchild i målet medan Billy Coyne och Lee Brown var ytterbackar.

Matt O'Brien, Danny Maguire och Cyrus Sylvan-Vanterpool bildade mittfält medan föregående matchens segerskytt, Romone Rose, hade sällskap av Antonio German och James Folkes i anfallet.

Gästande Luton inledde matchen piggast och skapade ett par farliga chanser från sin vänsterkant och efter tio minuters spel fick de utdelning då ett inlägg nickades bakåt och Goodchild var chanslös på avslutet.

Efter målet vaknade Rangers till och tog över spelet. Danny Maguire styrde och ställde från sin centrala mittfältsroll och QPR skapade gott om chanser under den första halvleken, dock utan att få bollen i mål.

QPR inledde den andra halvleken bäst, men Luton var nära att kontra in ett andra mål och bara en glidtackling av O'Brien i sista sekunden förhindrade ett baklängesmål, även om hans bakåtpassning direkt efter höll på att resultera i ett självmål.

Folkes var nära att kvittera då han nickade en hörna från Maguire strax över. Som så många gånger förra säsongen var det något senare en hörna från Maguire som låg bakom kvitteringen som nickades in av German tio minuter in på halvleken.

Med vinden i ryggen fortsatte Rangers anstormningen mot Lutons mål och gästernas målvakt stod för ett antal bra räddningar.

Luton stack upp i några kontringar och Ford fick vid ett tillfälle rensa bort bollen på mållinjen med Goodchild överspelad.

Trots att QPR fortsatte att rada upp chanser gjorde laget inga mål och Luton var nära att på övertid avgöra matchen. Ett skott från 20 meter tippades i ribban av Goodchild innan QPR kunde rensa och domaren blåste för full tid.

QPR: 1.Chris Goodchild - 2.Billy Coyne, 4.Ed Harris, 5.Josh Ford, 3.Lee Brown - 6.Matt O'Brien, 8. Danny Maguire, 7.Cyrus Vanterpool (Chris Arthur 50) - 9.Antonio German, 10.Romone Rose, 11.James Folkes (Josh Gardner 75). Ej använda avbytare: Reece Crowther (mv), Jordan,  Angelo Balanta

Målskytt: German

Det enda negativa från matchen var att QPR inte lyckades vinna. Laget spelade bra fotboll och den nya 4-3-3-formationen verkar fungera.

På lördag ställs man mot Steve Browns förra klubb Wycombe borta innan ligan gör ett uppehåll för under sex veckor då cupens gruppspel skall avgöras.