QPR B-Barnet B 2-0 (2-0)

Ward och Sahar målskyttar i träningsmatch.

Med nästa ligamatch för reservlaget inbokad till den 16 oktober mötte QPR i dag Barnets reservlag på Harlington.

Dåligt väder i London med omnejd ledde till att det tog Barnets lag närmare tre och en halv timme att komma till Harlington. Domare Dermott Gallagher insisterade dock på att matchen skulle börja 11.30 lokal tid. Detta gjorde att Barnets spelare knappt hann värma upp innan matchen.

QPR kom till spel med ett par spelare som får folk att undra. Målet vaktades av före detta stormålvakten Mark Bosnich. Australiern slutade spela för några år sedan och har tränat en del med QPR sedan John Gregory tog över. Vidare fanns en icke namngiven provspelare med i laget. Av rapporten från officiella hemsidan spelade han högerback. I övrigt bestod laget av spelare i truppen som inte spelade i helgen, medan fyra spelare från juniorlaget inledde på bänken.

Gästande Barnet hade samma form av upplägg för matchen - spelare som inte spelade i helgen och en handfull spelare från juniorlaget.

QPR satte press på sina ouppvärmda motståndare redan från början och i den åttonde minuten spelade Kieron St. Aimie in bollen till Nick Ward som från straffområdesgränsen satte bollen i mål.

Efter en knapp kvarts spel ökade QPR på sin ledning då Ward spelade fri Ben Sahar som tryckte bollen förbi en chanslös bortamålvakt.

De två tidiga målen skulle visa sig bli de två som gjordes i matchen, även om både Sahar och Ward hade ytterligare chanser.


Matchfakta
 
1-0 Ward (8)
2-0 Sahar (14)

QPR: 1.Mark Bosnich, 2.Provspelare, 3.Marcus Bignot, 4. John Curtis, 5. Dominic Shimmin, 6. Zesh Rehman, 7.Kieron St Aimie (Chris Arthur 68), 8.Stefan Bailey, 9.Nick Ward (Romone Rose 75), 10.Ben Sahar, 11.Shabazz Baidoo (Billy Coyne 46) Ej använd avbytare: Matt O'Brien.

Matcher av den här typen finns ju mest till för att hålla truppen i trim. Även om det handlar om sämre motstånd så får det ses som positivt att Nick Ward visade framfötterna och att det verkar som att större delen av truppen är skadefri.

Källa: www.qpr.co.uk samt www.barnetfc.co.uk

Simon Ståål2007-09-24 21:58:00
Author

Fler artiklar om QPR