Wycombe B-QPR B 0-1 (0-1)
Marcus Bignot spelade hela matchen då reservlaget vann med 1-0 borta mot Wycombe.

Mancienne tillbaka i spel, men Timoska skadad.

Efter ett tre veckors uppehåll var det dags för reservlagsmatch då QPR på tisdageftermiddagen åkte till Wycombe.

Reservlagsbossen Warren Neill hade en hel del spelare ur A-truppen till sitt förfogande, även om de flesta var försvarare.

Jake Cole vaktade som förväntat målet medan Michael Mancienne, som var tillbaka i spel efter sex veckors skadebekymmer, och Andrew Howell spelade ytterbackar. Danny Cullip och Dominic Shimmin spelade mittbackar.

På mittfältet återfanns tre spelare som normalt är backar. Macrus Bignot började på högerkanten, medan Sampsa Timoska och John Curtis fick ikläda sig innemittfältsrollerna och Kieron St. Aimie inledde på vänsterkanten.

Stefan Moore och Shabazz Baidoo bildade anfallspar. I vanlig ordning bestod avbytarbänken av spelare ur juniortruppen. Målvakten Reece Crowther hade sällskap av yttern Chris Arthur, anfallaren/mittfältaren Romone Rose, mittfältaren Matt O'Brien samt förstaårslärlingen Angelo Balanta. Den 17-årige anfallaren har gjort en hel del mål i U-laget och fanns nu med i reservlaget för första gågnen.

Wycombe kom till spel med många juniorer, och de spelare som tillhörde seniortruppen har haft begränsat med speltid under hösten.

I blöta förhållanden på Adams Park var det hemmalaget som började bäst och redan i den andra minuten tvingades Jake Cole till första räddning då han tippade Derek Duncans långskott över ribban.

Några minuter senare var Cole i hetluften igen. Scott Shultons passning såg ut att nå Calum Botham. Cole var dock snabbt ute från sitt mål och fick tag i bollen framför fötterna på Botham. På det våta underlagen gled Cole ut ur straffområdet med bollen. Wycombespelarna hävdade att det rörde sig om en målchansutvisning på Cole men efter samtal med linjedomaren bedömde domare Crighton det som att Cole tagit bollen i straffområdet och glidit ut med den. Resultatet blev en frispark precis utanför straffområdesgränsen och Cole visades inte något kort. Den efterföljande frisparken tog i muren och QPR kunde ta sig ur en första anstormningen.

Tretton minuter in på matchen fick Timoska en smäll på sitt ena knä efter en missad glidtackling av en motståndare. Timoska tvingades utgå och ersattes av Chris Arthur. Arthur intog sin vanliga plats som vänsterytter och St. Aimie in i mitten.

Strax därefter bröt St. Aimie ett uppspel från Wycombes mittback Lewis Christon och tog sig förbi Andre Boucaud innan han placerade bollen utom räckhåll för Bolton-lånet Przemyslaw Kazmierczak i Wycombes mål.

Mitt i halvleken nådde ett inlägg från Marcus Bignot sånär Shabazz Baidoo framför Wycombes mål och strax därefter spelade Andrew Howell fram Baidoo, vars skott smet strax utanför.

Efter en halvtimmes spel tog Matthew Phillips sig förbi Bignot och hans inlägg hittade Duncan, vars nick hamnade på läktaren.

Stefan Moore sköt strax utanför innan Baidoo hittade St. Aimie som ur dålig vinkel sköt utanför. Detta skulle visa sig bli den sista farligheten i den första halvleken.

I paus gjorde QPR sitt andra byte då Mancienne, som gjorde sin första träning efter skadan på måndagen, byttes ut mot Matt O'Brien. O'Brien tog plats på mittfältet medan Bignot flyttades ner som högerback.

Wycombe inledde bäst i andra halvlek och Reid tog sig in i straffområdet och hittade Botham som sköt på mål. Cole var med på noterna och kunde hålla skottet.

Tre minuter senare fick Baidoo en chans att dubbla Rangers ledning då han bröt ett uppspel. Hans avslut var dock tamt och gick rakt på Kazimierczak.

Wycomes lån från Plymouth, Reuben Reid, testade Cole från långt håll en kvart in på den andra halvleken och samme Reid nickade ett inlägg från Duncan strax över med tjugo minuter kvar att spela.

Wycombe fortsatte att jaga en kvittering och Reids låga inlägg nåddes av Botham som dock inte fick ren träff på bollen och avslutet gick över Coles ribba.

Med tio minuter kvar byttes en allt osynligare Baidoo ut mot debutanten Balanta. Balanta visade prov på fin teknik men fick inte för mycket bollar då det var Wycombe som fortsatte att pressa i jakten på en kvittering.

Med åtta minuter kvar tog sig Phillips fram på Wycombes högerkant och Cole hann precis före Botham till inlägget och kunde boxa bort bollen.

Ett par minuter senare ville Wycombe ha straff då ett Shultons skott från nära håll träffade en täckande Shimmin. Hemmaspelarna menade att bollen träffade Shimmins arm, men domare Creighton friade.

På övertid fick Shulton en sista chans att kvittera, men sköt strax över efter att ytterligare ett inlägg från Phillips hamnat i straffområdet.

Strax efteråt blåstes matchen av och QPR stod som segrare.

Matchfakta

0-1 St. Aimie (15)

Wycombe: 33.Przemyslaw Kazimierczak, 2.Robbie Rice, 3.Craig Woodman, 4.Andre Boucaud, 5.Lewis Christon, 6.Will Antwi, 7.Matthew Phillips, 8. Scott Shulton, 9.Reuben Reid, 10 Calum Botham, 11. Derek Duncan. Ej använda avbytare: 12.Leon Crooks, 15.Jack Obersteller, 16.George Daly,  17.Adam Holloway (mv), 18.Daniel Fitchett

QPR: 1.Jake Cole, 2.Marcus Bignot, 3.Andrew Howell, 4.Danny Cullip, 5.Dominic Shimmin, 6.Michael Mancienne (12.Matt O'Brien 46), 7.Sampsa Timoska (15.Chris Arthur 13), 8.John Curtis, 9.Shabazz Baidoo (14.Angelo Balanta 80), 10.Stefan Moore, 11.Kieron St. Aimie. Ej använda avbytare: 13.Reece Crowther (mv), 16.Romone Rose

Domare: S. Creighton
Assisterande: A. Coggins och M.P. Webb

Positivt från matchen var naturligtvis det faktum att Mancienne är tillbaka efter sina skador. Att ungdomarna visade framfötterna är också ett roligt besked. På den negativa sidan finns Timoskas skada samt det faktum att Baidoo gjorde en blek insats och att lagledningens tålamod med den unge anfallaren börjar tryta.

Nästa planerade match för reservlaget är om två veckor då man tar sig an Charlton hemma på Loftus Road.