QPR B-Charlton B 0-3 (0-1)
Före detta QPR-lånet Jerome Thomas (röd tröja) gjorde Charltons första mål när reservlaget föll hemma med 0-3.

De Canio fick se försvarsmissar avgöra matchen.

Ny tränaren Luigi De Canios närvaro på Loftus Road hjälpte inte mycket då reservlaget föll mot Charlton på tisdagkvällen. Endast en handfull spelare kom i från matchen med godkända betyg.

Redan på förhand visste man att QPR, trots en ganska stark uppställning, skulle få det svårt mot serieledande Charlton som kom till spel med en startelva där alla utom en hade rutin från klubbens representationslag.

Redan i matchens tredje minut var Charlton nära att få en straff då Shimmin drog omkull McLeod i straffområdet. Linjedomaren flaggade för straff men domare Lennard blåste inte utan lät spelet fortsätta.

Efter sju minuters spel hade comebackande Danny Nardiello en chans att ge QPR ledningen men efter att ha rundat Darren Randolph i bortamålet fick han inte kontroll på bollen.

Stefan Moore sköt utanför från distans innan Charlton fick en jättechans att ta ledningen då McLeod nickade ner bollen till Ambrose som sköt utanför från bara fem meters håll.

Ben Sahar ville ha straff när han gick omkull efter en missad glidtackling efter tjugo minuter, men domaren valde att fria.

Nardiello gjorde en pigg inledning och mitt i halvleken fick han ytterligare en chans att ge QPR ledningen då han kom fri med Randolph. Den irländske målvakten kom dock snabbt ut från sitt mål och kunda sno bollen framför fötterna på Nardiello.

Spelet fortsatte att svänga och nästa chans var Charltons. McLeod sköt rakt på Cole från nära håll när det nästan varit lättare att placera bollen bredvid. honom.

McLeod fortsatte att testa Cole som fick sträcka på sig ordentligt och tippa ett skott från tjugotalet meter tull hörna.

Precis före paus svarade Randolph på en bra räddning från en fri Sahar innan gästerna kunde ta ledningen på tilläggstid. Före detta QPR-lånet Jerome Thomas stressade fram ett misstag från Marcus Bignot och fri med Cole gjorde han inget misstag utan placerade bollen utom räckhåll för en chanslös Cole.

I den andra halvleken tog gästerna över spelet alltmer och efter drygt tio minuter utökades ledningen genom Ambrose, som från distans fick tid på sig att sikta och snyggt satte han bollen intill stolpen. Ambrose spelade bara i matchen eftersom han missade lördagens drabbning på The Valley efter att ha fastnat i en bilkö på väg till samlingen.

Matchen kändes nu avgjord och Charlton hade bud på fler mål, men Cole fortsatte att spela bra i målet och svarade för flera bra räddningar.

Den slutliga spiken i kistan kom en kvart före slutsignalen då McLeod snappade upp en dålig hemåtpassning från en annars duktig Andrew Howell, rundade Cole och rullade bollen i mål.

QPRs bästa chans i den andra halvleken kom genom inhopparen Romone Rose vars skott till slut kunde slås till hörna av Randolph.

Efter en godkänd första halvlek tappade QPR allt och överlag var det bara Cole, Shimmin, Howell och Rose som fick godkända betyg för sina insatser. Mittfältet med Curtis och Jarret centralt fungerade inte och från kanterna levererades inte mycket även om Shabazz Baidoo försökte på sin högerkant.