QPR U18-Bournemouth U18 1-0 (1-0)

Vinst i sista gruppspelsmatchen gav QPR en tredjeplats i tabellen.

Juniorlaget vann på lördagen den sista av sina sju matchen i det inledande gruppspelet av Youth Alliance Cup. Redan före matchen hade QPR säkrat avancemang till utslagsfasen, men gästande Bournemouth behövde vinna för att gå vidare.

Det var också gästerna som skapade den första målchansen i matchen och i den femte minuten hade man ett skott i stolpen. Stolpträffen fungerade som en väckarklocka för QPR och Romone Rose sköt strax utanför innan gästernas målvakt precis hann före Angelo Balanta till en öppnande passning.

Med knappt tjugo minuter spelare var Bournemouth nära att kontra in ett mål då Chris Goodchild i målet och backen Michael Wright inte kunde enas om vem som skulle ta hand om bollen. Något mål blev det dock inte.

Mittfältaren Danny Davenport tvingades utgå på grund av skada i den första halvleken och ersattes av Cyrus Sylvan-Vanterpool.

Med knappa tio minuter kvar till pausen kunde QPR ta ledningen dått Matt O'Brien spelade fri Antonio German som kyligt slog in 1-0 till QPR.

I den andra halvleken var det QPR som dominerade och German och Rose hade två chanser vardera att dubbla lednignen. Nye Aaron Morgan.Cummings ersatte Balanta mitt i den andra halvleken och började med att träffa ribbans överkant med ett långskott.

Rangers försvarsspel funkade inte lika bra som vanligt och ytterligare ett missförstånd höll på att leda till att Bournemouth kunde kvittera.

QPR lyckades till slut stå emot när gästerna jagade en kvittering på slutet och Rose var nära att avgöra på stopptid. Det blev dock inga fler mål och tre poäng till QPR.

MATCHFAKTA

QPR U18 - BOURNEMOUTH U18 1-0 (1-0)

1-0 German (37)

Varning
QPR:
Brown

QPR: Goodchild, Coyne, Brown, O’Brien, Ford, Wright, Balanta (Morgan-Cummings), Arthur, German, Rose, Davenport (Sylvan-Vanterpool).
Ej använda avbytare: Crowther (mv), Folkes, Parker.

I helgen har juniorerna spelledigt innan man nästa helg återgår till ligaspelet. Man ställs då mot Barnet hemma på Harlington. Dessa lag möttes för övrigt i cupen förra helgen och då vann QPR säkert med 4-0. Vissa rykten gör gällande att QPR-red jobbar på att ha en reporter på plats den 10 november.