Inför Stoke-QPR

Dags att börja vinna, Rangers!

QPR har ett tätt matchprogram under den kommande månaden och inleder med två bortamatcher följt av en hemmamatch och sedan ytterligare två på bortaplan.

På grund av det utsatta tabelläget kan vi dock inte nöja oss med oavgjorda resultat längre och inte heller säga att vi nu har ett bra lag. Det måste helt enkelt påbörjas en målfabrikation och matcherna måste vinnas!

Precis som QPR spelade Stoke oavgjort, 0-0 i helgen. Burnley på Turf Moor var moståndet för Stoke som hade mest boll medan Burnley hade överlägset flest avslut.

I matchen mot Burnley fick Stoke klara sig utan avstängde Ricardo Fuller som, med sina sex mål i höst, toppar den interna skytteligan. Fuller är tillbaka mot QPR och tillsammans med Richard Cresswell är han säkert ute efter att utöka sin målskörd. Frågetecken i Stoke finns för Liam Lawrence, som tvingades stå över mot Burnley på grund av skada.

QPR gjorde allt utom mål mot Sheffield Wednesday och förhoppningsvis har Rowan Vine och Dexter Blackstock spelat i hop sig på träningen i dag. Marc Nygaard gjorde ett piggt inhopp senast, men det känns som att det är i den rollen han fungerar bäst just nu och förhoppningsvis väljer Luigi De Canio samma startuppställning på tio platser av elva. Nye lånet Bob Malcolm gjorde enligt rapporterna en mindre bra match senast och jag hoppas att han ersätts av Sampsa Timoska i försvaret. Blir så fallet tar Timoska troligen platsen som högerback medan Michael Mancienne placeras på sin naturliga mittbacksplats.

Preliminära laguppställningar

Stoke

1.Steve Simonsen
19. Stephen Wright
5. Leon Cort
16. Dominic Matteo
17. Ryan Shawcross
14. Danny Pugh
4. John Eustace
24. Rory Delap
10. Ricardo Fuller 
9. Richard Cresswell
11. Mamady Sidibe

QPR

1. Lee Camp
6. Michael Mancienne
5. Damion Stewart
25. Bob Malcolm
3. Chris Barker
10. Akos Buzsáky
14. Martin Rowlands
32. Mikele Leigertwood
34. Scott Sinclair
9. Dexter Blackstock
26. Rowan Vine

Matcherna mot Stoke har under de senaste åren varit laddade möten, både på och utanför planen. Detta möte blir inget undantag och dagsformen kommer att bli väldigt avgörande.

Simon Ståål2007-11-26 23:27:00
Author

Fler artiklar om QPR