Danny Cullip lämnar

Dessutom: Uppdatering om utlånade spelare.

QPR meddelar i dag att man kommit överens med försvararen Danny Cullip om att bryta kontraktet med omedelbar verkan. Cullip kom till QPR i januari i år, men har inte varit i närheten av startelvan sedan John Gregory fick avgå som manager.

I morse dök det upp rykten på ett inofficiellt Brighton-forum att ett Brighton-fan pratat med den förre detta Seagullskaptenen i går och att det då kommit fram att QPR ville göra sig av med Cullip, Nick Ward, Zesh Rehman och John Curtis.

Cullip har alltså lämnat klubben och det återstår att de om det blir fler som försvinner inom de närmaste två månaderna.

---

QPR har inte bara en mängd spelare inlånade. En del av de som saknar rutin eller inte platsar har lånats ut för att få matchträning.

Målvakten Sean Thomas har återvänt till QPR efter att ha spenderat tre månader på lån hos Wealdstone. Thomas hade problem med skador i början men hann till slut med att spela 14 tävlingsmatcher med gott betyg. Thomas har även tränat en del med QPR under låneperioden.

Backen Aaron Goode har en dryg vecka kvar på sitt tremånaderslån hos Kingstonian. Goode har varit ordinarie som högerback under hela tiden, men har missat de senaste matcherna på grund av skada. Det har även blivit en match som mittback samt två gula kort - ett i den första matchen han spelade och ett i den då han utgick på grund av sin skada.

Marcus Bignot är på lån hos Millwall. Lånet sträcker sig till en början fram till den 8 december, men QPR har i dagarna gett Bignot tillåtelse att bli kvar fram till början av februari om han själv vill.

Dominic Shimmin lånades förra veckan ut till Bournemouth fram till den 1 januari. Han fanns dock inte med i truppen då Cherries i helgen föll med 0-3 hemma mot Oldham.

Tommy Doherty är, trots att han inte återhämtat sig helt från sin blindtarmsoperation, utlånad till Wycombe. Lånet får ut den 1 januari och troligen ansluter Doherty permanent till Chariboys den 2.

Shabazz Baidoo har inte spelat en enda minut för Gillingham vilka han skall spendera året ut med. Då Gillingham inte verkar ha något reservlag i seriespel denna säsong gäller det för Baidoo att sätta fart på träningarna om han skall ha något att hämta då han återvänder till Harlington.

Simon Ståål2007-11-28 18:44:00
Author

Fler artiklar om QPR