Juniorerna fortsatt obesegrade i ligaspelet

16-åring höll nollan för tredje matchen i rad.

QPRs juniorer fortsätter att rada upp segrar i ligaspelet. Efter att laget för ett par veckor sedan åkte ur FA-cupen efter att man på en kvart tappat 3-1 till 3-5 mot Ipswich har laget kommit igen bra och 4-0 borta mot Leyton Orient förra helgen följdes i lördags upp med en 2-0 vinst borta mot Colchester och laget har nu fem vinster i rad i ligan och totalt 20 poäng på de åtta matcherna man spelat.

Leyton Orient - QPR 0-4 (0-0)

Matchen mot Orient var en ganska ensidig historia som QPR avgjorde i den andra halvleken. Efter en mållös första halvlek kunde QPR göra 1-0 tidigt i den andra halvleken och med tjugo minuter kvar att spela hade man gjort tre mål till. Josh Parker stod för ett hat-trick medan det fjärde målet var en straff som Billy Coyne slog i mål. Från Orienthåll tyckte man att det var en jämn första halvlek och att resultatet var aningen missvisande.

Colchester - QPR 0-2 (0-1)

0-1 M O'Brien (25)
0-2 Morgan-Cummings (84)

Mot Colchester fick QPR klara sig utan utlånade yttern Chris Arthur och målvakten Reece Crowther. Då även den andre juniorlagsmålvakten Chris Goodchild saknades på grund av skada fick U16-målvakten Liam O'Brien chansen igen. O'Brien vaktade även målet i segrarna mot Brentford (4-0) och i 2-0 vinsten mot Colchester. Även Angelo Balanta saknades då han fanns med seniorernas trupp till matchen mot Wolves

QPR tog kommandot redan i matchinledningen och Aaron Morgan-Cummings och Romone Rose testade lyckan från distans utan att så bollen på mål.

Efter 25 minuters spel tog QPR ledningen genom mittfältaren Matt O'Brien som omarkerad nickade in Danny Davenports hörna.

I den andra halvleken hade QPR den starka vinden i ryggen och tog över matchen allt mer, men hade svårt att få sina avslut på mål. Cyrus Sylvan-Vanterpool. Josh Parker och Morgan-Cummings var alla nära att avgöra matchen, men det skulle dröja till den 84 minuten innan Morgan-Cummings kunde rulla bollen i mål efter bra förarbete av av Davenport.

Efter matchen var manager Steve Brown mycket nöjd med laget och passade på att ge extra beröm till Liam O'Brien som höll nollan för tredje matchen i rad samt till vänsterbacken Massih Mirzai. Mirzai tillhör precis som O'Brien U16-truppen i vanliga fall.

Detta var juniorernas sista match innan jul. Seriespelet återupptas i trettonhelgen gå QPR möter Northampton hemma på Harlington.