-

Hjärta-Pengar 2-1
Motivation slår klass. Idag stod Hull för båda.

En kort rapport-Hull tog tre viktiga poäng idag hemma mot Manchester City.

Hull lyckades äntligen bryta sin 10 långa matchsvit utan segrar idag. Den togs genom att besegra ett blekt Manchester City hemma på KC Stadium. Den första halvleken var nästintill 100 procent Hull och 1-0 kom mycket välförtjänt i den 31:a matchminuten. En  pass från Hesselink letade sig fram till Altidores högerfot, amerikanens första mål i Premier League blev ett faktum då han placerade in 1-0 i Shay Givens bortre hörn.

Man City fick sitt första riktiga läge på tilläggstid i den första halvleken, en briljant pass från Ireland letade sig fram till Wayne Bridge. Han avlossade ett skott ur en snäv vinkel som räddades utan några större problem av Myhill.

Roberto Mancini gjorde förvånande nog inga byten i halvtid. Man City såg inledningsvis lika bleka ut som under den första halvleken. Detta förvaltade Hull på en hörna som slogs av Stephen Hunt, en nick av Kolo Toure letade sig fram till George Boateng som drog till direkt. Denna projektil letade sig igenom ett myller av spelare och in i nätet. Detta var Boatengs första mål i Hull-tröjan. Ett glädjerus spred sig över läktaren, tre poäng kändes plötsligt väldigt nära. Man City och Roberto Mancini reagerade direkt, nyförvärvet Adam Johnson byttes in mot Stephen Ireland.

Det dröjde inte länge innan bytet gav verkan (indirekt), efter kalabalik i Hulls straffområde på en hörna så kunde Adebayor trycka in reduceringen. Detta blev vändningen för Man City som fick en nytändning. Hull lyckades dock rida ut Manchester City matchen ut och tre poäng var ett faktum

Hull gjorde sig förtjänta av tre poäng idag. Laget spelade oerhört bra under den första halvleken. Den här segern tar oss för tillfället upp på 14de plats, med en match mer spelad än de flesta. Detta är dock en riktig moralhöjare inför de tre kommande bortamatcherna!

Bästa tigrarna idag

* Jozy Altidore- Har bara blivit bättre och bättre! Gör en riktigt bra match idag och förtjänade målet

* George Boateng - En riktigt bra match av George idag. Han har svajat i tidigare matcher, gjorde dock inga större misstag idag. Ett briljant mål.

* Tom Cairney - Gör det oerhört bra som Bullards "ersättare" Kan bli en intressant duo när Jimmy kommer tillbaka.