Plymouth Argyle - Queens Park Rangers 0-1 (0-0)

Mål av Pacquette gav Rangers fjärde raka segern.

QPR besegrade Plymouth på bortaplan med 1-0 och laget har nu fyra raka segrar och man har spelat 360 minuter utan att släppa in något mål. Precis som i förra veckans seger över Barnsley gjordes matchen enda mål av unge Richard Pacquette.

Segern denna gången var allt annat än rättvis om man ser till antalet chanser och bollinnehav. Rangers enda skott på mål gick in medan Plymouths antal skott på mål kom upp i tvåsiffrigt.

Såväl före som efter Pacquettes mål dryga tio minuter efter paus var det som sagt hemmalaget som hade spelet och målchanserna. Man hade dessutom nästan fyra gånger så många frisparkar för ojuste spel som sina gäster, vars antal går att räkna på ena handens fingrar.

Det var också mannen som delade ut frisparkarna, Mr Walton, som mycket kom att handla om. Rangers fick ett mål tveksamt bortdömt för offside precis innan paus, och även om det är de assisterande domarnas uppgift att avgöra det så fick Walton skulden för detta. Walton hamnade i matchens slutskede i fokus igen då fjärdedomaren visade att tilläggstiden skulle vara fyra minuter. Många reagerade och tyckte att detta var alldeles för mycket. När han sedan visade ut Lee Cook för att denne knuffat Wotton blev det ytterligare en minuts tillägg innan han slutligen blåste av matchen.

Efter matchen uppstod det bråk i spelartunneln. Rapporter föreslog att det skulle handlat om ett slagsmål mellan tidigare nämnde Wotton och QPR's manager Ian Holloway där Rangers fitness-coach Scott Rushton fått gå emellan. Det visade sig senare att det mest förekommit diskussioner i stridens hetta och domare Walton säger på Plymouth officiella hemsida att han i sin rapport endast kommer att meddela att det förekommit en incident där bägge klubbarna varit inblandade och inte nämna några namn.

Om det blir några följder för incidenten efter matchen återstår att se. Cook kommer att bli avstängd i tre matcher för sin utvisning. En avstängning som inleds den 1 februari.

Orättvist eller inte. Hemmadomare eller inte. Rangers tog sin fjärde raka seger och ligger fortfarande på sjätte plats i ligan. I nästa match väntar Tranmere på hemmaplan.