De senaste dagarnas händelser

Holloway jagar McAllister.
Provspelare nätade för reservlaget.
Cook stannar två månader till.

Ian Holloway är på jakt efter ytterligare en anfallare. Den spelare som är aktuell är Craig McAllister, som spelar för Basingstoke Town i Ryman League. McAllister är 22 år och har tidigare varit lärling i Southampton. Under säsongen har han gjort 21 mål på 31 matcher och imponerade nyligen då han var på provspel med Rangers.

Tidigare QPR-spelaren Ernie Howe är manager i Basingstoke, och han säger sig vara beredd att ge McAllister chansen att bli heltidsproffs igen, men han tänker inte släppa sin spelare för billigt. Holloways första bud ratades, och ett nytt bud har lagts. Troligen kommer spelaren också att återvända för ytterligare provspel och eventuellt också en reservlagsmatch.

---

Då QPR's reserver i tisdags spelade 1-1 borta mot Rushden and Diamonds i en träningsmatch gjordes Rangers mål av Marc Zanotti. 27-åringen har spelat Champions League-fotboll med Bordeaux och håller till på vänsterkanten.

Zanottis kontrakt med Bordeaux går ut till sommaren och det är inte omöjligt att han kommer att erbjudas en andra provperiod under sommaren.

Ytterligare två spelare från matchen kan komma att erbjudas samma möjlighet. Kalam Mooniaruck och Chris Humphreys tillhör Manchester United, men lär få gå gratis vid säsongens slut. Duon har även provspelat en vecka med Rotherham, men lär stanna i Uniteds reservlag säsongen ut.

Chris Plummer spelade hela matchen och såg ut att vara bra igen efter den skada som ådrog sig under låneperioden i Bristol Rovers.

QPR ställde upp med ett lag bestående av unga spelare, provspelare samt en del spelare som står på gränsen till A-laget. Följande kända och okända namn ingick i startelvan: Day, Keenan, Stamp, Bean, Plummer, Manu, Mooniaruk, Humphreys, Akinsenwa, Oli, Zanotti.

---

Lee Cooks låneperiod är förlängd med två månader. Vänstermittfältaren blir kvar i klubben till mitten på mars. Det kan dock inte bli aktuellt att låna honom säsongen ut då säsongslånga lån måste vara klara innan årsskiftet. Watford kan, om de behöver honom, kalla tillbaka Cook med 24 timmars varsel, något som inte var möjligt under den första månaden.

Källor: www.queensparkrangersfc.com och www.qpr.co.uk

Simon Ståål2003-01-23 23:45:00

Fler artiklar om QPR