En helg i London, Lungan rapporterar...

Här kommer del 2 av Lungans reserapport! Läs och njut!

Fredagen den 24:e januari var det för 4.e gången den här säsongen dags att ge sig av till London för att se QPR. Ressällskapet på den här resan bestod av Micke Schelin, som gjorde sin andra resa den här säsongen och Peter Ljungdell som var över för första gången.

Ryanair från Skavsta brukar betyda förseningar, men den här gången höll de faktiskt tidtabellen. I London möttes vi av solsken och lite vårvärme. Vi checkade snabbt in på vårt hotell, An-nur Hotel, i Bayswater. Efter en Guinness på puben runt hörnet begav vi oss ut till Loftus Road för att hämta ut våra biljetter på S Block och för att göra av med lite pengar i klubbshopen. 2.500 fattigare, inköpslistan blir lång med många QPR vänner, lämnade vi Loftus Road för dagen.

Lördag och matchdag brukar innebära en rejäl portion engelsk frukost och sedan uppladdning på Bushranger. Eftersom att vi visste att QPR1st skulle ha ett möte innan matchen och att det därför kunde vara mindre folk än vanligt på BR hade vi beslutat oss för att ladda upp hos LSA den här gången istället. Lloydy hörde dock av sig på förmiddagen och meddelade att han skulle titta in på BR lite snabbt så vi bestämde oss för att möta upp honom på BR.

Efter att ha pratat med Lloydy och fått lite info om laget gav vi oss iväg till LSA. LSA har sin medlemspub på India way inne i bostadsområdet i White City. Supporterpuben är oftast väldigt välbesökt och stämningen är alltid trevlig och gäst vänlig och dessutom är ölen billig, £1,80 för en pint Guinness. Efter att ha pratat lite med välkända LSA medlemmar som Steve Midmer och Steve Russell och en massa andra supportrar gav vi oss av till arenan för att se QPR ta emot Tranmere.

Matchen mot Tranmere hör definitivt inte till de bästa QPR matcherna jag har sett. Den första halvleken var rent ut sagt dålig med mycket långbollar, felpass och tekniska fel. I den andra halvleken spelade vi bättre, även om det inte var något skön spel, och tog också helt rättvist ledningen med 1-0 efter ett snyggt mål av Steve Palmer. Trots att det kändes som QPR hade kontroll över matchen lyckades Tranmere vända matchen under de sista 13 minuterna. Två individuella misstag ledde till kontringar och två baklänges mål, varav det sista i tredje övertidsminuten…..

Trots matchen hade vi en trevlig helg i London. Det är alltid kul att möta vänner och supportrar till QPR. Till sist kan rekommenderas att fira ”Australian Day” tillsammans med australier. Vi hade två fantastiska kvällar, lördag och söndag, på australiska pubar tillsammans med australier som verkligen vet hur man firar sin nationaldag.

Peter Lungström2003-01-30 22:40:00

Fler artiklar om QPR