Matchdags

Signaturen T.Currie rapporterar från sitt besök på Loftus Road i helgen.

Efter att ha varit på Bushranger för några öl och en utsökt omelett,så begav vi oss upp till Loftus Road. Vi ville vara på plats innan kick off för att få bevittna hur spelarna värmer upp inför en match.

Port Vale´s hela trupp var ute och värmde när vi kom, samtidigt som QPR kom in till uppvärmningen i spridda skurar. De första som kom in var bl.a. Brian Fitzgerald, Terrel Forbes och Steve Palmer.

Eftersom vi hade fått rapporter om att både Richard Pacquette och Gino Padula eventuellt skulle missa matchen, så satt vi och väntade med spänning på vilka som skulle dyka upp. Så det var med stor glädje vi fick se Padula komma in, men dessvärre så fick vi aldrig se Pacquette. Fast där ljuger jag lite, vi såg faktiskt honom utanför klubbshopen innan matchen där han skrev autografer åt några lyckliga killar och tjejer.

Vad kan man säga om uppvärmningen då?? Det var fystränaren Scott Rushden som höll i hela uppvärmningen. Personligen tycker jag att det inte var någon speciellt hård uppvärmning, men det kan väl hända att de kör viss uppvärmning innan de går in på arenan. (Jag hoppas verkligen det, med tanke på alla skador vi har).

Matchen:

Jag tänker inte skriva så mycket om matchen eftersom det finns så många rapporter att ta del av, men några personliga intryck kan jag dela med mig av.

Till en början så kan jag väl säga som så att jag hade inte så stora förväntningar på någon storseger med tanke på alla skador vi har för tillfället och efter första halvlek så såg det ut som om mina farhågor kunde bli sanna.

Några positiva saker från första halvle var väl att vi hade de farligaste målchanserna, men Goodlad i Vale´s mål visade sig vara en mycket duktig målvakt.

Andra halvlek var utan tvekan den bästa jag någonsin har beskådat live på Loftus Road. Rangers spelade en rörlig fin fotboll efter marken till publikens belåtenhet. Chanserna avlöste varandra mest hela tiden och det var spel mot ett mål. Höjdpunkten var när Padula väggade med Griffiths och avslutade iskallt med ett lågt skott. Att få höra publiken skandera Giinooo,Giinooo,Giinooo!!! Tala om ståpäls.

Bedömning av spelarna

Culkin, svårbedömd,hade endast två skott på sig.
Forbes, knappt godkänd, för slarvig i sina uppspel.
Palmer, mycket bra insatts, måste vara hans rätta plats i laget.
Shittu, en fantastisk insats, vilken klippa han är.
Padula, mycket bra, och ett fantastiskt mål.
Bean, största överaskningen, tog många initiativ och var nära att göra mål.
Bircham, osynlig, var dock helt ok i defensiven.
Langley, dålig i första,men mycket bra i andra.
Griffiths, mycket bra, mycket fin teknik, löpstark.
Furlong, matchens lirare!! Vilken targetplayer.
Gallen, inte helt på topp, men en fantastisk spelfördelare.
Doudou, spelade 8 min och var lysande!!
Pacquette, Lysande per definition...

Till sist så vill jag nämna att stämningen var helt suverän på Loftus Road denna lördagseftermiddag. Det är sånt här som gör att man kommer att resa över fler gånger. Men efter att ha varit över 3 ggr på ett år är det bäst för husfridens skull att ha is i magen till höstens premiär match i div 1, för visst kommer vi att gå upp.

We love Rangers we do, ohh Rangers we love you!!!!!!!!!!

T.Curries resekompanjon JD har även han skrivit ner sina reflektioner kring helgen i W12. Dessa kommer att presenteras under morgondagen.

T.Currie2003-02-18 19:49:00

Fler artiklar om QPR