Inför QPR - Mansfield

Tre poäng krävs för att hänga med.

Queens Park Rangers möter på lördagen Mansfield i en match där bägge lagen behöver tre poäng. QPR behöver poängen för att vara med i kampen om kvalplatserna medan gästerna behöver dem för att undvika nedflytting. Laget ligger just nu under strecket och tre poäng är viktigt för de nio lagen i botten som ligger inom sju poäng.

Första mötet under säsongen spelades tidigt i september och då vann Rangers med 4-0 efter ett tidigt ledningsmål av Furlong. Shittu utökade ledningen efter paus innan Gallen och Thomson i slutminuterna ändrade siffrorna från säker seger till utklassning.

Ian Holloway har i dagarna fått beskedet att Clarke Carlisle, Dennis Oli och Oliver Burgess är skadefria och klara för comeback. Även Tommy Williams är på väg tillbaka, men vilas troligen en vecka till.

Det sägs att man inte skall ändra på ett vinnande lag och många rapporter säger att samma elva som startade mot Port Vale får chansen även på lördag. Det är dock inte otänkbart att någon eller några av de comebackande spelarna inleder på bänken.

En match som på pappret skall vinnas. Dock är det inte lätt att möta bottenlag i poängbehov i slutet på säsongen, och speciellt inte när man är storfavorit. Den negativa Skåneavdelningen tippar förlust med 0-1, och hoppas på storseger.

Simon Ståål2003-02-21 23:14:00

Fler artiklar om QPR