Swindon Town - Queens Park Rangers 3-1 (1-1)

Förlust trots tidig ledning.

Trots en bra start fick QPR åka hem från County Ground i Swindon utan poäng. Hemmalaget var effektivast framför mål och kunde avgöra matchen med två mål i mitten på andra halvlek.

Rangers började som sagt bäst och efter dryga tio minuter sköt Gallen ett skott som Griemink i Swindons mål inte kunde hålla. Returen snappades dock upp av det rödklädda försvaret.

Tre minuter senare kom Rangers ledningsmål. En perfekt slagen hörna från Padula nådde Shittu som kunde nicka bollen i mål.

Ledningen hade inte ens varat i fem minuter då Robinson tog sig igenom QPR:s försvar och lyfte bollen utom räckhåll för Culkin.

Rangers hade problem med Swindons mittfält och Ian Holloway valde att gå ner på en trebackslinje med Palmer, Carlisle och Shittu och spela med Padula och Bean som "wing-backs".

Efter en knapp halvtimmes spel sköt Langley en frispark strax över och efter det hade Shittu två chanser att från nära håll ge Rangers ledningen. Hans nick rensades bort på mållinjen och returen tippades via ribban till hörna av Griemink.

Tre minuter innan paus hade Langley ytterligare en frispark strax över innan Furlong kom fri med Griemink och valde att försöka runda honom. Swindons holländske målvakt var dock bra med och runde avvärja faran.

Efter knappa tjugo minuter av andra halvlek tog Swindon ledningen då Parkin tog sig förbi Palmer och placerade in 2-1 efter att Rangers försvar inte kunnat rensa bollen i första läget.

Fyra minuter senare tilläts Heywood att nicka in 3-1 efter en hörna.

Holloway bytte ut Padula och Cook och satte in Pacquette och Willams. Minuter senare spelade Pacquette fram Williams vars låga inlägg sånär slogs i mål av väntade QPR-spelare i straffområdet.

Nästa chans var Swindons då Bean rensade bort bollen på mållinjen efter att Culkin gjort en dålig utboxning.

Sista chansen till reducering föll till Gallen efter att Pacquettes inlägg halvklarats av Swindons försvar. Gallens avslut träffade dock en täckande back och gick till hörna.

Rangers ligger trots dagens förlust fortfarande på den sista kvalplatsen, men både Blackpool och Tranmere har nu samma antal poäng, 54, och Luton på nionde plats har 53.

Nästa match är på tisdag och spelas på McAlpine Stadium i Huddersfield.