Vinst för reservlaget

I säsongens sista match kom den första bortavinsten.

QPR's reserver besegrade på tisdageftermiddagen Luton på bortaplan med matchens enda mål. Målet kom tre minuter föra paus och målskytt var Tommy Williams, som från staffområdesgränsen placerade bollen utom räckhåll för Brill i Lutons mål.

QPR ställde upp med ett lag blandat av spelare som ofta dyker upp i reserverna och provspelare. Nick Culkin vaktade målet. I backlinjen återfanns Tommy Williams, Chris Plummer samt två provspelare, varav den ena troligvis var Lee Chaffey från Ipswich (se notis från i förmiddags). På mittfältet fanns Dennis Oli, Marcus Bean och Ben Walshe med A-lagsrutin. Dessutom fick unge Booles återigen chansen. Richard Paquette härjade på topp och hade sällskap där uppe med en provspelare. Om denne spelade hela matchen eller inledde på bänken är oklart. Oli Burgess återfanns bland avbytarna och byttes in i matchen. På bänken återfanns ytterligare en provspelare som troligtvis är målvakt.

Trots att det bara blev vinst med uddamålet var det QPR som ägde matchen och Luton mäktade bara med ett skott på mål. Det mesta som kom från hemmalagets mittfält tog Chris Plummer komfortabelt hand om.

Källor: www.qpr.co.uk, www.qprnet.com samt www.lutontown.co.uk

Simon Ståål2003-05-06 23:26:00

Fler artiklar om QPR