Swedish Hoops QPR Dream Team komplett!

Dave Sexton blir manager och Marc Bircham får vårt wildcard efter sin fantastiska finalinsats!

Omröstningen om Swedish Hoops QPR Dream Team har pågått under hela våren och nu har vi äntligen fått fram tidernas QPR-lag. Omröstningarna har rönt stort intresse och skapat stor diskussion på forumet. Det har inte alltid varit lätt att plocka fram alla de spelare som figurerat under de gångna åren men vi har gjort vårt bästa och när vi missat någon så har vi snabbt fått detta påpekat av er läsare.

Den manager som får äran att coacha denna fantastiska elva blir Dave Sexton som är mannen bakom det kanske bästa Rangerslag som skådats, laget från 75-76 som ju nådde en andraplats i ligan. Sexton hade länge en hård kamp med Terry Venables men segade sig förbi på slutet. Sexton fick 38 % av rösterna mot 29 % för Terry Venables.

En plats återstår att fylla i laget och den tar redaktionen sig själv friheten att plocka ut. Den var egentligen vikt för den spelare som skulle ha avgjort matchen i söndags men vi vill helst inte se Cardiffs Andy Campbell i laget. Nej, den som personifierade det frenetiskt kämpande QPR, som gav precis 100% i varje närkamp och som direkt efter matchen klart och tydligt deklarerade att han vill ta laget upp i div.1 nästa år förtjänar en plats i vårt drömlag. Marc Bircham har ett stort QPR-hjärta och för detta så får han vårt wildcard som avbytare i Swedish Hoops QPR Dream Team!

Sålunda är vårt lag klart. Förstaelvan ser ut enligt följande:

Målvakt:
Phil Parkes

Backlinje:
David Bardsley – Alan McDonald – Danny Maddix – Clive Wilson

Mittfält:
Stan Bowles – Ray Wilkins – Gerry Francis – Trevor Sinclair

Anfall:
Les Ferdinand – Rodney Marsh

Avbytare:
David Seaman – Paul Parker – Ian Gillard – Kevin Gallen – Marc Bircham

Manager:
Dave Sexton

Se de kompletta laget här!
Tack till alla er som har röstat!

Fredrik Montgomery2003-05-28 22:49:00

Fler artiklar om QPR