Sponsring av spelare!

Intresse undersöks härmed - är detta ett bra sätt att stötta klubben?

Redaktionen har undersökt möjligheten för Swedish Hoops och sitens besökare att under säsongen 02-03 sponsra en enskild spelare i QPR. Kostnaden för sponsring av en spelares hemma- och bortatröja samt benskydd/handskar är ca 6500 kronor. I utbyte får man plats i programmet, möjlighet att välja att behålla en av ovan nämnda artiklar efter säsongens slut samt möjligheten att delta på en middag tillsammans med spelarna. Därtill tillkommer givetvis glädjen över att få stötta klubben!

Den gångna säsongens spelarsponsorer får företräde till att sponsra samma spelare även nästa år, vi står därför f n bara på en kölista och är ännu inte garanterade ngn spelare. Detta är inte bindande! Det är heller inte helt klart ifall vi kommer att kunna välja mellan flera spelare.

Upplägget skulle kunna se ut som så att man kan köpa andelar á 100 kronor, vi måste m a o sälja 65 andelar för att det hela skall gå ihop. Det går givetvis att köpa fler än en andel. Vid säsongens slut lottar vi sedan ut tröjan samt platsen på spelarmiddagen bland de som bidragit. Redaktionen skulle administrera penninginsamlingen men givetvis skulle isåfall ytterligare personer övervaka så att den ekonomiska hanteringen sköts på rätt sätt.

Redaktionen har nu lagt upp en omröstning där vi vill veta om hur stort intresset är för detta!

Fredrik Montgomery2003-06-04 11:49:00

Fler artiklar om QPR