Day och Pacquette nära att skriva på nya kontrakt

Dessutom: Palmer på väg bort?
Williams? Cureton? Ainsworth? Sabin? McLeod?

Här följer en summering av de senaste ryktena om spelare på väg att skriva nya kontrakt, flytta till QPR eller lämna klubben.

Chris Day
Skall ha kommit överens med klubben om ett nytt tvåårskontrakt. Rykten på www.qpr.org säger dock att att Arsenal vill köpa Thomas Sörensen från Sunderland och att Sunderland vill ha Chris Day som ersättare. Det sistnämnnda är dock föga troligt då Sunderland förfogar över estniske landslagsmålvakten Mart Poom.

Richard Pacquette
Sägs ha accepterat ett kontraktsförslag där den nya lönen betydligt lägre än det som han förbereddes på när han skrev på sitt ny utgångna ungdomskontrakt.

Tommy Williams
Var på lån från Birmingham under hela förra säsongen och uppges ha fått klartecken från Birminghams manager Steve Bruce att lånas ut ytterligare en säsong

Steve Palmer
Har erbjudits ett nytt kontrakt, men har också fått ett fint erbjudande om att bli "player-coach" i en ännu icke namngiven klubb, som ryktas vara Wimbledon.

Jamie Cureton
Nämndes redan förra veckan som ett tänkbart nyförvärv. Den 28-årige Reading-anfallarens kontrakt har gått ut och Ian Holloway kommer under torsdagen att försöka få spelaren, som han tränade under sin tid i Bristol Rovers, att gå ner en division - i varje fall under en säsong.

Gareth Ainsworth
Ville lånas ut till QPR i december förra året. Ian Holloway var dock inte intresserad och högeryttern lånades i stället ut till Walsall. Ainsworth tillhörde då Wimbledon, vilka han lämnade till förmån för Cardiff i mitten av mars. Cardiff har nu släppt Ainsworth på fri transfer. Holloway lär nu ha sagt att Ainsworth är ett alternativ då denne även kan spela på vänsterkanten.

Eric Sabin
Kommer att träffa Holloway på fredag för att diskutera ett ettårsskontrakt. Läs mer här

Kevin McLeod
Gjorde stor succé när han var på lån från Everton under säsongens sista två månader. Hans kontrakt med Merseyside-klubben har nu gått ut, men han har erbjudits ett nytt. McLeods ålder gör att Everton har rätt till ersättning om han bestämmer sig för att lämna. Att McLeod spelar i QPR nästa säsong känns tyvärr inte troligt.

Ovanstående är bara rykten och det lär hända mycket mer under de kommande veckorna.

Källa: www.queensparkrangersfc.com

Simon Ståål2003-06-05 00:20:00

Fler artiklar om QPR