Tio mans sökande

Senaste nytt om spelarna som blivit släppta på fri transfer av QPR.

De tio spelarna som fått fri transfer av QPR har varit mer eller mindre lyckosamma i sina försök att hitta en ny klubb.

Chris Plummer förknippades först med Swansea. Denna affär såg dock ut att rinna ut i sanden och Plummer var i förra veckan i stället på väg till Barnet och ett muntligt avtal gjordes. Samma dag som Plummer skulle skriva på hörde dock Swansea av sig igen och blåste nytt liv i affären. Plummer förhandlar för tillfället med Swansea, men verkar fortfarande ha Barnet att falla tillbaka på om det inte skulle bli aktuellt med en flytt till Wales.

Swansea och dess manager Brian Flynn har även inlett förhandlingar med Karl Connolly. Dessa ligger dock på is för tillfället och kommer att återupptas när Connolly återvänder från sin semester. Swansea kan dock komma att få konkurrens från Conollys förra klubb Wrexham, som är intresserade av att få tillbaka sin gamle målskytt.

Doudou, som redan i april sades vara på väg bort från QPR, är för tillfället i USA och tränar med klubbens amerikanska samarbetspartner Milwaukee Wave United och verkar göra bra i från sig.

Övriga spelare som sägs vara nära nya kontrakt med andra klubbar är Oliver Burgess, som förhandlar med Northampton och Danny Murphy, som förknippats Wycombe och Swindon.

Patrick Gradley provtränade tidigare med Leyton Orient, men ingenting verkar ha hänt på den fronten och Gradley är fortfarande utan klubb. Detta gäller även Brian Fitzgerald, David Wattley, Brett Angell och Lyndon Duncan. Den sistnämnde är med i Englands U20-trupp som deltager i den årliga U21-turneringen i Franska Toulon, som förövrigt visas på Eurosport. Duncan spelade i Englands 0-8 (ni läste rätt) förlust mot Argentina. England har en match kvar i turneringen. Den spelas på torsdag och Japan står då för motståndet.

Källa: www.qprnet.com

Simon Ståål2003-06-16 13:58:00

Fler artiklar om QPR