Wattley klar för Lincoln

Dessutom: Angell till Linfield på måndag. Connolly tränar med Swansea. Llewellyn till Wrexham.

David Wattley har skrivit på ett ettårskontrakt med Lincoln City. Den 19-årige mittbacken fick inget nytt kontrakt, utan går nu till klubben som han spelade för i en reservlagsmatch förra säsongen.

---

Nordirländska topplaget Linfield hade hoppats att kunna presentera Brett Angell som sitt första heltidsproffs i dag. Av någon anledning kommer detta inte att ske, utan 34-åringen kommer i stället att skriva på nästa vecka.

---

Karl Connolly är tillbaka från sin semester och kommer att inleda försäsongsträningen med Swansea på måndag i jakt på ett kontrakt. Connolly säger att flera klubbar varit intresserade, men då Swanseas manager Brian Flynn hörde av sig var det ingen tvekan var han vill prova lyckan någonstans. Brian Flynn värvade Connolly till Wrexham för 12 år sedan och de två känner varandra väl.

---

Chris Llewellyn har valt att skriva på för Wrexham. 23-åringen släpptes från sitt kontrakt med Norwich och flera klubbar var intresserade av den Walesiske landslagsmannens tjänster. Llewellyn valde att flytta till sin hemstad Wrexham och tackade därmed nej till bland annat QPR och Swansea.

Källor: www.leytonorient.com, www.linfield-fc.com samt www.swanseacity.net

Simon Ståål2003-07-04 15:16:00

Fler artiklar om QPR