Första träningsmatchen: Farnborough Town - QPR 0-0

Mållös säsongsöppning för segt Rangers.

QPR övertygade inte i första träningsmatchen då man spelade 0-0 mot Conferencelaget Farnborough Town! De ca 1000 Rangerssupportrar som fanns på plats fick iallafall se bortalaget lufta två nya spelare, både Gareth Ainsworth och Eric Sabin fick inleda matchen. Man ställde även några provspelare på planen, vi återkommer till hur dessa lyckades.

Den första halvleken var uppenbarligen relativt händelsefattig, den enda spelaren som frestade Farnboroughs målvakt ordentligt var just nämnde Ainsworth som fick på ett bra skott. Även Gallen och Sabin hade varsinn halvchans men 0-0 i paus.

Andra halvleken gav inte så mycket mer beträffande målchanser eller underhållande spel, såväl Pacquette som Furlong och Daly sköt men alla högt över. Daly hade ytterligare en chans men hans låga skott smet utanför Farnboroughmålvaktens stolpe.

QPR borde dock ha vunnit matchen, Dennis Oli blev bryskt kapad bakifrån i straffområdet men domaren, som inte riktigt hängde med i svängarna och var långt ifrån händelsernas centrum, friade.

De flesta spelarna såg, av förklarliga skäl, något rostiga ut efter sommarledigheten. Ainsworth imponerade med bra spel men Sabin visade enligt rapporterna lite. Bland provspelarna var Clive Delaney från West Ham en frisk fläkt och spelade ett moget försvarsspel tillsammans med Clarke Carlisle, även Tom Newey gjorde en bra insats. Killian Brennan verkade dock vilsen i backlinjen och måste förbättra sig rejält till morgondagens match mot Aylesbury, liksom för övrigt resten av laget bör göra.