QPR - Watford 1-2 (0-1)

Provspelarna byttes ut i halvtid.

Efter en dålig första halvlek, där gästerna hade det mesta bollinnehavet och målchanserna, ledde Watford med uddamålet. Efter en halvtimmes spel passade Richard Johnson bollen till Neil Ardley som från straffområdesgränsen placerade bollen utom räckhåll för Nick Culkin i Rangers mål.

I paus bytte Ian Holloway ut såväl Scott Minto som Marvin Robinson och frågan är om de får fler chanser att visa upp sig. Även Eric Sabin, som såg blek ut, fick lämna planen. Gino Padula ersatte Minto, medan Robinson ersattes av Richard Pacquette. Richard Langley bytte av Sabin och tog plats på högerkanten, medan duktige Gareth Ainsworth flyttades över till vänster.

I början av andra halvlek fick Ainsworth en frispark på sin kant. Langley slog bollen mot bakre stolpen där Danny Shittu mötte med en cykelspark som gick strax över ribban.

Minuten efter kontrade Watford in 2-0. Dyer var starkare än Shittu i en duell, hann först på inbytte målvakten Lees utspark och slog bollen förbi den utrusande Culkin.

QPR började pressa allt mer och Langley hade en frispark strax utanför innan Doley nickade bort Furlongs nick på mållinjen. Efter en knapp halvtimmes spel drogs Bircham ner i straffområdet av Ardley. Langley tog straffen och lurade unge Lee i Watfordmålet åt fel håll.

I slutminuterna hade Pacquette ett stolpskott innan matchen fick ett hastigt slut. Furlong och Lee försökte bägge nå ett inlägg och kolliderade. Lee blev liggande kvar och behövde syrgasbehandling. Domare Halsey valde därför att blåsa av matchen lite i förtid.

Matchen gav lite blandade besked. Langley och Ainsworth imponerade medan provspelarna, som tidigare nämnts, kan vara på väg bort. Sabin kommer att få svårt att platsa och många vill se Rowlands i aktion så snart som möjligt.

Nästa match spelas i dag (måndag) borta mot Worcester och troligtvis blir det en match där lördagens oanvända avbytare, Day, Ifura, Daly, Oli och Bean får visa upp sig tillsammans med bland annat Martin Rowlands.