Worcester - QPR XI 0-0

Dessutom: Bircham småskadad

Ett ungt QPR-lag spelade i måndags 0-0 borta mot Worcester i en regnig träningsmatch som sågs av drygt 600 åskådare. Som förväntat så ställde QPR upp med avbytarna från lördagens match mot Watford. I övrigt så bestod laget av många spelare från U17-truppen. Medelådern i laget sägs ha varit under 20 år. Lagkapten för dagen var Chris Day, som förövrigt firade sin 28-årsdag.

Hemmalaget hade lättast att bemästra de svåra förhållandena i början och Chris Day i målet sattes på ett antal prov.

Rangers första målchans kom fem minuter innan paus då Richard Pacquette spelade fram sin unge anfallspartner Lee Barnett, som fick se sitt skott räddas av Worcesters målvakt.

I andra halvlek tog QPR över mer av spelet och Pacquette visade klass i anfallet och fick bra hjälp från högerkanten av Daly och Oli. Provspelande vänsteryttern Ben Jones hade ett hårt skott parerat av målvakten. Jones bytte med Martin Rowlands med tjugo minuter kvar att spela och nyförvärvet från Brentford gav ett bra första intryck och verkade inte besväras av sin gamla skada.

Värda att nämnas är också innermittfältarna Marcus Bean och Patrick Ada. Bean fördelade bollarna bra och Ada vann många närkamper med sitt hårda och orädda spel.

QPR: 1.Day - 2.Daly, 6.Ifura, 5.Johnson, 3.Murphy (Mills) - 7.Oli, 4.Bean, 8.Ada, 11.Jones (Rowlands) - 9.Pacquette, 10.Barnett (Townsend).

---

Nästa match spelas borta mot Dagenham & Redbridge på lördag. Marc Bircham kommer att missa matchen då han måste vila en vecka på grund av en ömmande ljumske. Han skall dock kunna spela i premiären mot Blackpool.