QPR-redaktionen tippar Div. 2 - Wrexham

Trots förlusten av Morrell - kan Wales nya representant i tvåan hänga kvar?

WREXHAM

Placering förra året:
3:a i Div. 3

Nyförvärv:
Chris Armstrong, Bolton
Chris Llewellyn, Norwich

Förluster:
Lee Trundle, Swansea
Christian Rogers, Sheffield U
Andy Morrell, Coventry

Manager:
Denis Smith

Nyckelspelare:
Chris Llewellyn, Craig Morgan, Andy Dibble

QPR-anknytning:
Inga

Möter QPR:
På Racecourse Ground: 16/9
På Loftus Road: 16/3

Swedish Hoops tippar:
Nu när Cardiff tagit sig upp till Div. 1 så får Wrexham försvara de walesiska färgerna i Div. 2. Laget knep en tredjeplats i trean i våras och har även spelat bra i träningsmatcherna, man nådde bl a finalen i träningsturneringen på Isle of Man och spöade på vägen såväl Burnley som seriekollegan Blackpool. Ett väntat med ändå kännbart bakslag var att laget förlorade sin store skarprättare från förra säsongen, Andy Morell. Den 27-årige anfallaren gick som Bosmanfall till Coventry i maj och hade då gjort 34 mål i den röda Wrexhamtröjan vilket var mer än någon annan i hela ligasystemet.

Förutom Morell så har även Lee Trundle lämnat för lokalkonkurrenten Swansea, även det en kännbar förlust. Som ersättare för Morell så har man plockat hem den walesiske landslagsanfallaren Chris Llewellyn från Norwich, ett mycket bra nyförvärv då Llewellyn bara är 23 år gammal. Man har även hämtat tillbaka en f d Wrexhamspelare, 32-årige Chris Armstrong som även han skall förstärka anfallet. I övrigt så har manager Denis Smith fokuserat på att skriva nya kontrakt med de befintliga spelarna och det enda frågetecknet nu verkar vara det faktum att Leeds har ett gott öga till unge försvararen Craig Morgan.

Förlusterna av Trundle och framför allt av Morell är givetvis svår att överkomma men ersättarna ser kompetenta ut. Wrexham kommer inte bara att ha staden Wrexham bakom sig utan även hela Wales som gärna ser att ett nytt lag från landet etablerar sig i tvåan. Vi tror att laget klarar sig kvar även om det inte blir med många poäng!

Tippad placering:
16

Tabellen:

1.
2.
-------------------------------------------
3.
4. Bristol C
5. Tranmere
6. Swindon
-------------------------------------------
7. Blackpool
8. Stockport
9.
10. Plymouth
11. Luton
12. Peterborough
13. Notts County
14. Port Vale
15.
16. Wrexham
17. Wycombe
18. Brentford
19. Barnsley
20. Colchester
--------------------------------------------
21. Oldham
22. Bournemouth
23. Chesterfield
24.

Fredrik Montgomery2003-08-03 19:02:00

Fler artiklar om QPR