QPR - Charlton 1-3 (1-1)

Förlust i sista träningsmatchen.

Sista träningsmatchen innan lördagens ligapremiär slutade med förlust 1-3 mot ett starkt Charlton.

Matchen började i ett piggt tempo och Charlton hade två chanser under de två första minuterna. Chris Day var dock vaken i målet och räddade Shaun Bartletts skott vid bägge tillfällena.

QPR's nygamla lån Tommy Williams hittade med ett inlägg i fjärde minuten Danny Shittu vid bakre stolpen. Shittu nickade bollen i mål, men vinkades av för offside.

Efter en knapp kvart ville Charlton ha straff då Holland trillade i straffområdet. Domare Gallagher vinkade avvärjande.

Mitt i halvleken tvingades Pacquette lämna planen småskadad och ersattes av Paul Furlong. Ett par minuter senare gav Kevin Gallen QPR ledningen. Gallen skar in från vänsterkanten och placerade bollen utom räckhåll för Simon Royce i målet.

Charlton replikerade snabbt. Stuart slog in bollen från höger och Day gjorde en enhandsräddning på Euells nick. Bollen hamnade hos en fri Julian Gray och provspelaren kunde ur dålig vinkel slå bollen i mål.

Matchtempot sjönk nu lite men lagen skapade sedan en hyfsad målchans vardera innan domare Gallagher blåste av den första halvleken.

Andra halvlek började i ett bra tempo och Shittu hade en nick strax utanför efter en hörna.

Efter en kvarts spel gjordes dagens första byten. Charlton ersatte Stuart med unge Jamal Campbell-Ryce medan Ian Holloway bytte ut Steve Palmer till förmåm för Dennis Oli. Clarke Carlisle byttes ut mot provspelaren Chris Kanu. Denne tog plats som högerback och Terrell Forbes tog steget in i mittförsvaret.

Campbell-Ryce började piggt och snurrade med Williams innan Shittu fick stopp på hans framfart. Minuter senare spelade sig Charlton genom det nykomponerade Rangersförsvaret och Barlett rundade Day och rullade bollen i mål.

QPR jagade en kvittering och Langleys frispark träffade i stolpens utsida innan det var dags för Ian Holloway att göra ytterligare tre byten. Ainsworth, Bean och Furlong lämnade banan och in kom i stället Daly, Rowlands och Sabin.

De tre hann knappt in på banan förrän Scott Parker spelade fram Euell som från utanför straffområdet kyligt lobbade bollen över Chris Day och fastställde slutresultatet till 1-3.

Med tre minuter kvar av matchen byttes Tony Roberts själv in i matchen. Till skillnad från i eftermiddagens match mellan två lag bestående av tidigare QPR-spelare så fick Roberts nu ställa sig i målet i stället för att spela i anfallet.

Roberts hann inte röra bollen förrän domare Gallagher blåste av matchen lite i förväg. Tidigare nämnda Campbell-Ryce visade prov på det humör som i en reservlagsmatch fått domaren att uppmana Charltonledningen att byta ut honom, och för att undvika onödiga kort som kan orsaka avstängningar i tävlingsmatcher så blev det ingen tilläggstid på Loftus Road.

Nu är det ligapremiären mot Blackpool på lördag som gäller. Hinner Bircham och Padula att återhämta sig från sina skador?