Norwich B - QPR B 3-0

Premiärförlust för ungt reservlag.

QPR's reservlagsmanager Tim Breaker ställde enligt egen uppgift upp med det yngsta reservlaget han någonsin gjort, mot ett hemmalag som hade med etablerade spelare som Zema Abbey och Alex Notman tillsammans med Wales tidigare landslagsanfallare Iwan Roberts och Nordirlands mittfältare Philip Mulryne. QPR hade med fyra A-lagsmeriterade spelare i form av Nick Culkin, Ben Walshe, Marcus Bean samt Dennis Oli. De två sistnämnda gick ut i paus. Troligen med tanke på lördagens ligamatch.

Efter en mållös första halvlek som hemmalaget dominerade kunde de sedan vinna komfortabelt med 3-0 efter mål av Notman, Jarvis och Crane. QPR's bästa chans kom i slutet av matchen då unge Lee Barnett slog bollen förbi Crichton i Norwichmålet. Tyvärr för Barnett så gick gick bollen i stolpen innan den rensades av försvaret. Trots förlusten så var matchen mot det etablerade motståndet en nyttig erfarenhet för Rangers unga lag.

En av avbytarna som kom in för QPR i andra halvlek var Englands U17-landslagsman Scott Donnelly. Donnelly förutspås bli en framtida storspelare och han kommer säkerligen att få chanser från start i reservlaget under säsongen.